Merhaba, 15 tatil için annemlerin yanına geldim zaten senede 1 defa gelip 1 hafta kalıp gidiyorum. Kadın aşırı sorunlu, sürekli ses yapıyor ama bilerek gecenin ikisi üçünde çamaşır yıkıyor, eşyaları atıyor ses yapsın diye, eşiyle bağıra bağıra kavga ediyor. Her geldiğimde onların iğrenç küfürlü kavgalarını dinliyorum, adam aldatıyo falan kapıda sürekli ya polis ya ambulans. Ev biraz ince kağıt gibi konuşma sesleri biraz hareretli olsa duyuluyor. Kadında gece sabaha kadar telefonda ya da canlı bağıra bağıra kavga ediyo ve çok rahat duyuluyo. Biz çıkıp bir şey demiyoruz. Annem ses konusunda nazikçe komşucum hani rahatsız oluyoruz biraz dikkat etseniz demiş, bağırmış çağırmış o gün daha beterini yapmış. Bizimkiler ya da başka komşular azıcık ses yapsa direk şikayete kapıya geliyorlar ya da pat pat vuruyor. Bir keresinde gece babam dayanamamış ( 63 yaşında, kanser tedavisi gördü bu süreçte) sussun diye yukarıya bağırmış kadın eline bir eşya alıp daha beter karşılık vermiş.
Dün benim çocuk ve yeğenler koridorda azıcık koştu diye pat pat vurdu yine aşırı sinirim bozuldu. Kadın sorunlu, bizimkiler hasta ve yaşlı. Ben başka şehirde yaşıyorum. Çok üzülüyorum bizimkilere, geceleri uyuyamıyorlar. Kadın da gece uyumuyo resmen sabaha kadar iş yapıyor. Öyle laftan sözden anlamaz, polisten zaten korkmaz kendi kocasını bıçakla kovalamış kapının önünde, sürekli polislikler. Apartmandaki herkes rahatsız ama kimse bir şey yapmıyor, herkes korkuyor. apartman birlik olmaz, o kesin. Ne yapılabilir bilmiyorum. Fikri olan var mı?
dipnot:evi satıp, başka yere taşınmak için maddi olanak yok ancak dua ediyoruz birşey olsa da onlar gitse diye. Geldiği yerdekiler de çok çekmiş, muhtemelen şimdi onlar düşünsün diye sevinmişlerdir bunlar buraya taşınırken
Edit: az önce kendi çocuğuna (1yaşında) çok kötü bağırıyordu, çok ağladı yavrucak yazık kıyamadım. Annem de zamanında bi gebermedin diye bağırdığını duymuş ama seviyormuşta ara ara.
Dün benim çocuk ve yeğenler koridorda azıcık koştu diye pat pat vurdu yine aşırı sinirim bozuldu. Kadın sorunlu, bizimkiler hasta ve yaşlı. Ben başka şehirde yaşıyorum. Çok üzülüyorum bizimkilere, geceleri uyuyamıyorlar. Kadın da gece uyumuyo resmen sabaha kadar iş yapıyor. Öyle laftan sözden anlamaz, polisten zaten korkmaz kendi kocasını bıçakla kovalamış kapının önünde, sürekli polislikler. Apartmandaki herkes rahatsız ama kimse bir şey yapmıyor, herkes korkuyor. apartman birlik olmaz, o kesin. Ne yapılabilir bilmiyorum. Fikri olan var mı?
dipnot:evi satıp, başka yere taşınmak için maddi olanak yok ancak dua ediyoruz birşey olsa da onlar gitse diye. Geldiği yerdekiler de çok çekmiş, muhtemelen şimdi onlar düşünsün diye sevinmişlerdir bunlar buraya taşınırken

Edit: az önce kendi çocuğuna (1yaşında) çok kötü bağırıyordu, çok ağladı yavrucak yazık kıyamadım. Annem de zamanında bi gebermedin diye bağırdığını duymuş ama seviyormuşta ara ara.
Son düzenleme: