annemm

evet ya hastanede neler var neler.allahım bu halimizede şükür.bi kız var daha 19 yaşında ani hareketten akciğeri yırtılmış ya kız nefes alamıyodu tüp takmışlar sırtından çok kötüydü yazık

Canım çok çok geçmiş olsun,Allah şifa versin annene ve tüm hastalara.
Gerçekten hayatta en büyük varlık sağlık.Bunu insan hasta olunca anlıyor.
İnşallah çabucak iyileşir,önemli birşey yoktur umarım anneciğinin.

Belki zor olacak ama kendi duygularını bi kenara bırakıp ona destek olman gerekecek.
O yüzden güçlü olmaya çalış.Öğleden sonra gittiğinde güleryüzünü eksik etme ondan.
Seni üzgün görürse senin mutsuzluğunu da kafasına takacak.
Eminim yazını okuyan herkes annen için dualarını eksik etmez.Rabbim ona sağlık versin.

Ah annem canım annem.Pek didişiriz yeri gelir ama ben çok severim onla didişmeyi bile.Kim doldurabilirki yerini kim ondan daha çok sevebilirki bizi.

Allah senin annenide ayrımasın başımızdan eksik etmesin hiçbirini..Acil şifalar olsun tatlım annene...

rabbim şifa versin size bağışlasın anneni .umarım en kısa zamanda atlatır

ah annem ah canım annem kıyamam hiç.ama doktorlar kıyıyo delik deşik ettiler heryerini hastanede burnunda var bi hortum karnında var kolunda serum var.çok üzülüyorum annemi öyle görünce nefes alamıyorum sanki:( bende geldim 30 yaşıma 2 çocuğum var ama hala korunmaya muhtaç çocuk gibi hissediyorum kendimi annemi istiyorum.ne alaka şimdi diyenler olabilir.annem hastanede yatıyo ya kanserden şüpheleniyolar yada sirozdan.ne düşüneceğimi şaşırdım hangisi için dua edeyim ne diyeyim ne yapayım telefon bile edemiyorum sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum üzülüyo.çok mutsuzum.bugüne kadar ne kadar boş şeylere üzülmüşüm ağlamışım bide anamı üzmüşüm ne kadar aptalmışım ah annem ahh:(

allahim acil sifalar versin ilk once,seni cok cok iyi anliyorum cok sukur annem hayatta ama kucuklugum annesiz gecti annem hep hastanedeydi,odunden amelyat oldu,kara cigerinde buyume var,astim hastasi daha birsuru sey sukur allahima hayatta yanimda ama cok uzuluyorum,allah kimseyi anasiz babasiz birakmasin.Acil sifalar diliyorum allahtan.

Back
X