- 10 Nisan 2015
- 19
- 1
- 16
- 38
- Konu Sahibi esrayilmaz12
-
Merhabalar.. sizden akıl almaya çok ihtiyacım var. Aslında sorun değil çok büyük ama baş edemiyorum. Ben 5 senelik evliyim bir kızım var annemle vesiyle 20 dk mesafedeyiz. 3 gün de bir gitmeye çalışıyorum ama her gün bekliyor gitmeyin ce tavır yapip sesi düşüyor ben hep gitmeye mecburmuyum? En son 4 gün önce gittim sanki 10 gün olmuş tavırla arıyor hep bi beklentileri var. . Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ne kadar duruyorsunuz akıl verin
Günde 10 defa ne konuşuyorsunuz mesela. Ne yedin ne içtin gibi şeyler mi? Allah muhabbetinizi bozmasın:)Bende anne düşkünü biriyim. Gitmeden duramıyorum. Ama burdan kızlardan akıl aldım. Şimdi iki günde bir ya da üç günde bir, hafta sonu gitmiyorum bazen... alıştım sayılır benim annemde bana çok düşkün. Her sabah konuşuruz gitmiyorsam gün içinde 10 defa :)
Bebeğin varmış madem yakın da annen gelsin olmaz mı ? Benim gitmediğim bazı günler babam annemi bana bırakıyor arabayla 10 dk felanız bizde
o gelsin alla alla... hergün gitmek zorunda misin??Merhabalar.. sizden akıl almaya çok ihtiyacım var. Aslında sorun değil çok büyük ama baş edemiyorum. Ben 5 senelik evliyim bir kızım var annemle vesiyle 20 dk mesafedeyiz. 3 gün de bir gitmeye çalışıyorum ama her gün bekliyor gitmeyin ce tavır yapip sesi düşüyor ben hep gitmeye mecburmuyum? En son 4 gün önce gittim sanki 10 gün olmuş tavırla arıyor hep bi beklentileri var. . Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ne kadar duruyorsunuz akıl verin
Günde 10 defa ne konuşuyorsunuz mesela. Ne yedin ne içtin gibi şeyler mi? Allah muhabbetinizi bozmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?