• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemmm

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Merhabalar.. sizden akıl almaya çok ihtiyacım var. Aslında sorun değil çok büyük ama baş edemiyorum. Ben 5 senelik evliyim bir kızım var annemle vesiyle 20 dk mesafedeyiz. 3 gün de bir gitmeye çalışıyorum ama her gün bekliyor gitmeyin ce tavır yapip sesi düşüyor ben hep gitmeye mecburmuyum? En son 4 gün önce gittim sanki 10 gün olmuş tavırla arıyor hep bi beklentileri var. . Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ne kadar duruyorsunuz akıl verin

4. yılıma girdim evlilikte, Bnm de 24 aylık bir oğlum var.

Yaşadıklarımı yazayım.

Hergün git; yatılı kalmıyorsun derler.
Yatılı kal; Bi gece de birşey anlamadık derler.
Haftada bir git; özledik yoksa kocan mı karışıyo derler.
Sabah git;yatılı kal derler.
Öğle git; neden sabahtan kahvaltıya gelmedin derler.

Offf yaranılmaz yani artık kendi keyfime göre , duruma göre gidiyorum, müsaitsem, gidesim varsa gidiyorum.

Bir de çok gitsen de laf edeni var, çok yatılı kalsan da göze batanı var.

Kendine göre hareket et.akışa bırak

eğer mesafe uzun değilse haftada bir giderdim ben olsam
annen abartıyor
siz ayrı bi ailesiniz hergün hergün kaynana da gitmek istermiydin
eminim istemezdin
annene anlat bu durumu alışmaya baksın
bi kaç gün tavır yapar unutur sonraa
anneler evlatlarına küs kalamaz.net :D

Net bir şekilde kendi eviniz ve aileniz olduğunu onu da arada ziyaret edeceğinizi söyleyin

Asla ziyaretlerde düzen olmasın yani her salı gitmeyin bir hafta salı bir hafta perşembe gidin

Benim annem bana bunu dese senin benden başka işin yok mu derim hayatına renk getirin gerekirse evlilik programına alıştırın :KK11:

Bende anne düşkünü biriyim. Gitmeden duramıyorum. Ama burdan kızlardan akıl aldım. Şimdi iki günde bir ya da üç günde bir, hafta sonu gitmiyorum bazen... alıştım sayılır benim annemde bana çok düşkün. Her sabah konuşuruz gitmiyorsam gün içinde 10 defa :)
Bebeğin varmış madem yakın da annen gelsin olmaz mı ? Benim gitmediğim bazı günler babam annemi bana bırakıyor arabayla 10 dk felanız bizde

haftada bir git, hadi olmadı iki kere git yeter bence. düzgüne karşına al konuş. anne benim de bi düzenim var, böyle olmuyor. aynısını eşim yapsa valla tavır koyardım vs sv

Her gun her gun de olmazki mesafe de cokta yakin degilmis hergun olursa ev isi senin kendine zaman ayirman nasil olacak.3 gunde bir normal bence.hafta da iki defa iyidir bir defa da o gelsin.
Ben calistigim icin kizima annem bakiyor hafta ici hergun gidiyorum haliyle.hafta sonu da esim bazen her zaman degil sizinkilere gidelim yemege oturmaya vs diyor aksam bikac saatligine gidiyoruz.
Calismadigim onceki zamanlar da haftada bir esimle onun disinda bi kez de ayri kendim giderdim.10 15 gunde bir aksamda ailem gelirdi.bu arada yurume mesafesiyle aramiz 10 dakika ailemle.

Anneniz abartmis ,
Haftada bir normal sonucta sizinde cocugunuz var ,
Ev isdi vs yetisemiyorum ,telefonla konusalim diyin

Merhabalar.. sizden akıl almaya çok ihtiyacım var. Aslında sorun değil çok büyük ama baş edemiyorum. Ben 5 senelik evliyim bir kızım var annemle vesiyle 20 dk mesafedeyiz. 3 gün de bir gitmeye çalışıyorum ama her gün bekliyor gitmeyin ce tavır yapip sesi düşüyor ben hep gitmeye mecburmuyum? En son 4 gün önce gittim sanki 10 gün olmuş tavırla arıyor hep bi beklentileri var. . Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ne kadar duruyorsunuz akıl verin

annen çok abartmış, kendine bi hobi bulsun, eşiyle dostuyla akrabasıyla oyalansın, siz onun oyuncağı mısınız canım
öff ben bu naz, kapris, sitem yapan annelere kaynanalara katlanamıyorum valla, katlananları tebrik ediyorum
herkesin kendi hayatı, evi, işi gücü, keyfi var, sürekli oturup anne mi eylicek insanlar yani...

Tavır yapsın sesi düşsün niye bu kadar kafaya takıyorsun ki.
Bir sonraki görüşmede hiç bir şey hissetmemişsin gibi
davranmaya devam et.
Sen onun sesi düştü diye üzülürken
O küçücük çocukla sürekli oraya gitmeni bekleyecek kadar
düşüncesiz kusura bakma.
Kendisi her gün annesinin evine gidebilmiş mi sor bakalım kendisine.

Bende anne düşkünü biriyim. Gitmeden duramıyorum. Ama burdan kızlardan akıl aldım. Şimdi iki günde bir ya da üç günde bir, hafta sonu gitmiyorum bazen... alıştım sayılır benim annemde bana çok düşkün. Her sabah konuşuruz gitmiyorsam gün içinde 10 defa :)
Bebeğin varmış madem yakın da annen gelsin olmaz mı ? Benim gitmediğim bazı günler babam annemi bana bırakıyor arabayla 10 dk felanız bizde
Günde 10 defa ne konuşuyorsunuz mesela. Ne yedin ne içtin gibi şeyler mi? Allah muhabbetinizi bozmasın:)

o gelsin alla alla... hergün gitmek zorunda misin??
benim annemde hergün gel diyo gelemem diyorum sen gel bize dedim kısa ve net...
kaynanamla nispet yapıyodu hergün onlarda yemek yiyosunuz diye..
bende üstümde o dedim. hamile olduğum için kaynanam çagiriyo yemege.. doğum sora artık yemekleri ben yapıcam inş.

Aynı benim annem elinden gelse iç güveyi alırmış. Ama bende kıyamıyorum elimden geldiğince gidiyorum Eşimde çok sever ailemi o da rahatsız değil. Kendi Evimin yolunu unutuyorum ev işi hak getire.

Back
X