Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Dün annem ben oturuyorduk .Annem yeni koltuk takımı aldı eskilerden birini kardeşimin odasına koyacak .Bende iyi oldu.dogumdan sonra en azından çocukla o oda da kalırız dedim.kalamazsin dedi.oturma odasında yanıma alırım çocuğu dedi.neden dedim? Çocuk ağlar kardeşin rahatsız olur dedi.e anne ha orda ağlamış ha burda dedim.neyse atlattık bunu.hemen ardından zaten çok ağlarsa bir iki gün kalıp gidersin dedi.bu bir kıza söylenecek laf mı?
Bu arada ben güneydoğuda bir ilde çalışıyorum.dogumu ailemin bulunduğu şehirde yapacağım.ki bunda ısrar eden de kendisiydi.ama şimdi çok ağlarsa gidersin diyor.
Daha çocuk doğmamış.cocuk ağlamamış ne bu plancilik.zaten en fazla 1 hafta kalırım diye düşünüyordum.onh da kalmayacağım.dogum yapıp kayınvalidem dr iki üç gün kalıp.evime dönmeyi düşünüyorum . Sizce 1 haftalıkken 4 saatlik yola gidebilir miyim? Ben ne yapacağım? Bana kayinvalid4min söylemediği sözleri anne olarak kendisi söyledi .hüngür hüngür ağlıyorum.dun ağlayarak evden çıktım bir daha gelmeyeceğim dedim.tekrar dönmek zorunda kaldım kayinvalideme aglamakli gitmek istemedim.sabah bağırıp çağırdı hani gelmeyecektin diye .bu yapilir mi? Bu soylenir mi? Karnim burnumda asagi indim.valizim çantam kayı valideme geldim.ben bu insana nasıl davranmalıyım?
Uzun oldu ksuura bakmayın!

Annen için söyleyecek çok sözüm var ban yemek istemiyorum o yüzden o kısmı geçeceğim.
Bazı insanlar iyidir ya da kötüdür analıkla babalıkla alakası yok.
Annen kötü biri üzgünüm.
Varsa imkanın alternatif bir şey bul.
Yoksa bulunduğun yerde hastane olmadığı için katlanman gerek.
Ben katlanamazdım.
Allah yardımcın olsun.

BEn olsam oturur evimde doğururum yardımda istemem.. Doğumdan önce sağlam bi temizlik yaptır o sana yeter ütü falan hallettir bi kadına.. ben erken Doğum yaptım bebeğim küvezde 3 saatte bir emzirme için yanına gittim 3. Katta oturuyorum hastanede o 2. Kattaydı düşün 3 saatte in çık eve gel süt sağ git hiç bişey olmadı Doğum kilolarım gitti mis gibi hemde sezeryanlıydım preemplaksi yüzünden oturamıyordum heryerim fil gibi şişmişti düşün.. sende bunu başarabilirsin anne olmak herşey olmak demektir evladının zaten yeni doğan bebeğin karnını doyurdun mu zamanın çocuğunu uyuyarak geçirir sende o sıra yemeğini yavaştan Yaparsın bi kaç güne rutinin oturur..
annenin yaptığını vakti gelince sakın evladına yapma..

Annen için söyleyecek çok sözüm var ban yemek istemiyorum o yüzden o kısmı geçeceğim.
Bazı insanlar iyidir ya da kötüdür analıkla babalıkla alakası yok.
Annen kötü biri üzgünüm.
Varsa imkanın alternatif bir şey bul.
Yoksa bulunduğun yerde hastane olmadığı için katlanman gerek.
Ben katlanamazdım.
Allah yardımcın olsun.
Kesinlikle katlanmayacagim.gerekirse doğum yapıp evime giderim .ama zaten kayınvalidem kal diyor hatta kayinvalideme göre 40 çıkana kadar kalmalıyım ...ben direk hastaneden kayinvalideme geçip orda kalacağım .kaç güne toplarim onu merak ettim

BEn olsam oturur evimde doğururum yardımda istemem.. Doğumdan önce sağlam bi temizlik yaptır o sana yeter ütü falan hallettir bi kadına.. ben erken Doğum yaptım bebeğim küvezde 3 saatte bir emzirme için yanına gittim 3. Katta oturuyorum hastanede o 2. Kattaydı düşün 3 saatte in çık eve gel süt sağ git hiç bişey olmadı Doğum kilolarım gitti mis gibi hemde sezeryanlıydım preemplaksi yüzünden oturamıyordum heryerim fil gibi şişmişti düşün.. sende bunu başarabilirsin anne olmak herşey olmak demektir evladının zaten yeni doğan bebeğin karnını doyurdun mu zamanın çocuğunu uyuyarak geçirir sende o sıra yemeğini yavaştan Yaparsın bi kaç güne rutinin oturur..
annenin yaptığını vakti gelince sakın evladına yapma..
Evimdin olduğu yerde hastane yok maalesef

Ahh canım.

Öncelikle hayırlı dogumlar diliyorum bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insaallah.

Annene gelince acaba doğum stresi mi yaşıyor kendileri?:KK14:

Sen doguma odaklan gerisini doğumdan sonra düşünürsün ne de olsa anadır hele o kuzuyu görsün dünyası degisir:KK1:

Kav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyim
1 hafta değil canım benim sezeryan oldum hiç öyle adet sancısı falan olmadı dikiş yerim sızladı ama 1-2 saate o da geçti.. ayağa kalktığımdan beri hiç oturmadım.. 1 hafta dikkatli hareket edersen hiç sıkıntı olmaz.. ben akşam 5-6 gibi doğurdum gece 2 de bebeğimi gördüm.. sabah oldu benim maratonum başladı gıkım çıkmadı pozitif ol herşey yolunda gitsin canım..

İlk başta yanlış anlamış olabilir misin,
Söylediğinin ağır olduğunu farketmemiştir belki annen diyecek oldum.
Ama evi ağlayarak terk edip sonra da niye geldin diye fırça yediğini öğrenince vazgeçtim.

Senin için üzüldüm.
Annen hep mi böyleydi?

1 hafta değil canım benim sezeryan oldum hiç öyle adet sancısı falan olmadı dikiş yerim sızladı ama 1-2 saate o da geçti.. ayağa kalktığımdan beri hiç oturmadım.. 1 hafta dikkatli hareket edersen hiç sıkıntı olmaz.. ben akşam 5-6 gibi doğurdum gece 2 de bebeğimi gördüm.. sabah oldu benim maratonum başladı gıkım çıkmadı pozitif ol herşey yolunda gitsin canım..
Peki yola katlanabilir miyim?

İlk başta yanlış anlamış olabilir misin,
Söylediğinin ağır olduğunu farketmemiştir belki annen diyecek oldum.
Ama evi ağlayarak terk edip sonra da niye geldin diye fırça yediğini öğrenince vazgeçtim.

Senin için üzüldüm.
Annen hep mi böyleydi?
Evet hep böyle kırar uzer

Back
X