Anneniz babanızı aldatırsa ne düşünürsünüz?

duygu7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
8
0
36
İzmir
Bunu anlatırken utanıyorum ama yine de yardımızı istiyorum. Anladım ki bu dünyada benim başıma bu da gelmez demeyeceksiniz.

Anneniz babanızı aldatsa ne düşünürdünüz??? çok kötü değil mi, nasıl düşünücemi, nasıl tavır takınacamı bilmiyorum bile, belkide sadece bir şüphe,

annem 50 yaşına merdiven dayamış, ev hanımı, bizler küçükken evliliğinde sorun yaşasada, şuan kocasıyla hiçbir sorunu olmayan biri,
uzun zamnadır cep telefonunu bizlerden kaçırması ile zaten şüpheleniyordum. geçen günde mesajlarına bakıyım dedim, ve şok bir mesajla akrşılaştım, tehdit vari bir şekilde telefonlarını neden açmadığını, soruyordu telefonda, telefon numarası rehberinde kayıtlı değildi, hemen beynime kazıdım telefon numarasını, aradım en azından sesini duyıyım diye, gizli numaralardan aramaya kapalı,

Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. annemle iki arkadaş gibi konuşıyım mı, herşeyi bilmiyormuş gibi mi davranıyım (böylede olunca içim onu her hatırladığımda acaba mı diyorum)

En acısı da babamı gördükçe içim parçalanıyor.

Hani rüyamda görsem inanmazdım tarzında,, ne yapıcamı bilemiyorum.

canım eminmisin aldatma olduğuna belki görüşmek istemediği bir arkadaşıdır. bu yüzden silmiştir tel dan. önce emin olmalısın bence umarım değildir

bence hemen böyle düşünme ,belki başka bişeydir ,belki birine borçlanmıştır filan sizden saklamıştır ,ne bileyim hemen aldatma olarak nitelendirmek yalnış diye düşünüyorum ..

aldatma mevzusu olduğuna nasıl bu kadar kati kanaat getirdiniz?
başka bişey de olabilir

canım bence biraz daha beklemelisin ve emin olduktan sonra annenle konuşmalısın...umarım aldatma olayı sadece düşünceden ibarettir..

tatlım eğer numara turkcell ise kim boşluk cep numarasını yazıp 2222'ye gönderebilirsin..yada 11880den öğrenebilirsin..adını soyadını öğrenirsin en azından,araştırırsın netten..

Ankesörlü telefonda arayabilirsin canım kim olduğunu öğrenmek içinde bir hikaye uydurabilirsin belki bilmiyorum. Annenin aldattığına emin misin canım? Babalarınkine alıştık burda ama anne olayı benim tüylerimi ürpertiyor.. Çok kötü gerçekten :26:

ankesörlüden bi dene. bayansa babana bilidiğini belli etmeden önce aldatan kocalar hakkındaki fikirlerinden bahset. tepkilerine bak eğer tepkileri de utanma saklanma konuyu değiştirme gibiyse bildiğini hissettir. zaten sonra durum açıklaması yapar bence.

Bence ankesörlü telefondan aramadan emin olma. Tek mesaj gördüysen belki de yanlış gelmiştir hemen aldatma diye düşünme.

cevaplarınız için teşekkür ederim... bugün arayıp, en azından kim olduğunu çözmeye çalışıyım, çünkü kafamda biri var, eğer oysaaaa.... belkide gerçeklerle biraraya gelmekten korktuğum için aramıyorum, ama bugün arıyıp, palaşıcam sizlerle,

teşekkür ederim.

sakın annenle konuşmadan bir şey deme babana.bu çok ciddi bir şey.elli yaşından sonra annnenin babanı aldatacağını hiç sanmıyorum.

sakın annenle konuşmadan bir şey deme babana.bu çok ciddi bir şey.elli yaşından sonra annnenin babanı aldatacağını hiç sanmıyorum.

bundan emin olsamda babama bir şey diyemem ki,, buna cesaret edemem, nasıl üzülür kimbilir,, offf
bazen böyle herşeyi bilmek acı veriyor insana

canım annene imalarda bulun belki hatasını anlar ima dediğimde ya ne biçim insanlar var evliliklerini bir hiç yüzünden yıkıyolar çocuklarını hiç düşünmüyolar allah gösermesin bizim başımıza böyle şeyler gelse neler yaşarız dimi anne falan gibisinden
gerçekten allah korusun kimsenin başına gelmesin benim dayımın eşide bu hatayı yaptı oda 45 yaşlarında feland kızları bildikleri halde sustular kadın gezdi tozdu neler nler en son dayım şüphelendi ve öğrendi kıymaet kptu ayrıldılar yengemin adı çıktı rezil oldu memleketi terk etti çocuklarını bıraktı kızları biri 25 biri 16 yaşlarında öylece kala kaldılar yengem kendine ayrı bir dunya kurdu dayımda evlendi ama yengemle bir kez konuşmaya giitim öyle ağlıyordu ki çocuklar gibi herşeyi mahvettim ailemi dağıttım beni kandrıdılar ben kanmamalıydım az veya çok iyi veya kötü ölene kadar eşimle çocuğumla yaşamalıydım dedi ama iş iten geçti
sende bunlara engell olmalısın canım baktın imadan anlamıyor açık açık söyleyeceksin olamdı al telefonunu kır at nereye giderse peşine takıl sık sık kontrol et ve bolca dua et rabbim yol göstersin die
inşllah hersey bir yanlış anlamadır belki yanlış mesaj da gelmiş olabilir olamaz mı iyi düşünelim iyi olsun

çok kötü bişey gerçekten. kafanı karıştırmak istemem ama benim başıma gelse ve eğer eminsem böyle bişeyden asla babama yapılan bu haksızlığa susmazdım. annemi yapabileceğim kadar yerin dibine sokardım ve sanıyorum babama sölerdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…