Annesi Her Gun Dövüyor :(

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba kızlar ;
Kısaca anlatmaya çalışıcam , benim kız arkadaşım var üniversite öğrencisi. Ailesi baya bir geri düşünceli annesi lise döneminde de rahat birakmazdi evde dışarda dovuyordu derdi bize hep pek inanmazdik acikcasi ..
Bugun olanlar gozumle gordum arkadasimin erkek arkadasi olmuş annesi görmüş 1 hafta once bana da dun anlatti annem her gun evde Dövüyor babama demekle tehdit ediyor derse evden kovar babam diyor..
Kadin olayi namus meselesi saniyor evlencen diyormus o derece geri düşünceli anlamaniz için bugun evlerune gittik annem yoktur gel dedi dertlesmek icin bana sen bekle kapida ben bakayom eve bir dedi erkek kardesleri var buyuk ben sıkılıyom kapida aralik birakti annesiyle konusmalari geldi sonra bagirdi arkadasim var diyr kadin kendin gibi o... topladin getirdin dedi arkadasim sonra geldi xxx nolur git dedi orttu kapiyi ...
Benik icim acidi resmen her gun eve gelmesini bekliyor kizin dovuyor eziyet ediyor doktora gitmezmis polise ben diyemem sanirim aile buyukleride annesi gibiymis napabilirim arkadaslar boyle annesi icin bana yardim et nolur diyor ama ben napabilirim ki off

Polise gizli ihbarda bulunun 18 yaşından küçükse devlet korumasına girer büyükse de en azından sığınma evine yerleştirirler her türlü kurtulur o cehennemden

Ben gizli ihbaeri dusundum arayip burdaki gibi anlatmak istedim evlerine gider polisler anne korkar gozu diye ama bu sefer kiza sen sikayet ettin diye üstüne gelirlerse diye düşündüm ya iyi olurlar ya daha beter onu kestiremiyorum yarsim etmek cok isterim ama bir yandan bulasma diyorum vicdanimda elvermiyor yasida 18 den buyuk kendi akli var diyorum size danismak istedim ben ailemde boyke sey gormedim kaldim oyle karissami unutsam mi acaba

Kadini tehdit edin ...
Polise soylerim ,mahkemeye veririm gibi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…