Annesini kaybeden gelinin kına gecesi

Kina gecesi yapmak sart mi yapmayin kendinize zulmetmeyin.Allah'a sukur annem hayatta ben kiba gecesi yapmadim sadece millet sussun diye dugunden sonra hemen esimle beni oturttular elime kiba yaktilar epi topu 10 dk surdu onda bile cok sıkıldım durumunuz belli yapmayin

Benim de babam vefat etti düğünüm babamın vefatından 9 ay sonra Mevlüt'lü yaptık kına gecesini de içimde kalmasın diye evde yaptık o bilr Can'ımı çok yaktı çok zor gerçekten Rabbim sabır versin hepimize

Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için geceden bir kaç gün önce dj ile özel gorusmeye karar verdim ona durumu izah edip kendi ailemden bayanlara da acıklayıp bu sekilde atlatmayı düşünüyorum
Ben de çok isterdim herkes gibi annem yanımda olsun gelsin görsün sadece adetten diye aglamayı ama malesef olmadı hersey bir şekilde oluyor ama kına gecesi cok içime dert olmustu inşallah guzel gecer

Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için geceden bir kaç gün önce dj ile özel gorusmeye karar verdim ona durumu izah edip kendi ailemden bayanlara da acıklayıp bu sekilde atlatmayı düşünüyorum
Ben de çok isterdim herkes gibi annem yanımda olsun gelsin görsün sadece adetten diye aglamayı ama malesef olmadı hersey bir şekilde oluyor ama kına gecesi cok içime dert olmustu inşallah guzel gecer

Herşey gönlünce olsun :)

Basin sagolsun cnm.once cevrene soyle bu durumunu.bilsinlerki kina gecen burnundan gelmesin.ogun herkesten bi ses cikiyo cunku.hareketli kina sarkikari var.onlari calabirsin.yesim salkimin falan.insallh bir omur mutlu olursunuz:)

Hayırlı geceler hanımlar nasipse agustos ayı içerisinde düğünüm olucak aylardır içten içe düşündüğüm birşey var ben annemi iki yıl once kaybettim bi yanım hep eksik hep yarım malesef benim mürüvetimi göremedi
Bugünlerde ise kına gecesini kafama takıyorum malumunuz kına gecesinde annelere itafen söylenen türkilerimiz var ben normalde bile dinlemeye dayanamıyorken o gece ne yapıcam hiç bilmiyorum kendimi kaybedip durduramassam naparım bilmiyorum Allah sizlerin anne babasına saglık versin gercekten cok boynum bükük bu konuda annemin de yanımda olmasını çok isterdim ama Rabbim böyle nasip etti
Sizlerden ricam o gecenin en iyi gecmesi için nasıl bi yol izleyebilirim kına yakarken baska çalınabilecek müzik varmıdır veya en hafif insanları da mutsuz etmeden nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkur ederim
Allah annene rahmet eylesin.Benin annem öldüğü için kına gecesini anlamsız buldum ve yapmadım.Bekarlığa veda gibi bir şey yapabilirsin kına yakılmadan.

Bende annemi kaybettim Kina gecesi dugun hicbirinde yoktu anliyorum haklisin seni aglaticak sarkilar caldirma arkadaslarin bu gorevi devralsin her sarkiya mudahale etsin ama bence makyajdan once kapanip odaya bi posta aglarsan her seyi en ince ayrintisina kadar dusunup mesela annem olsaydi bunu yapardi sunu yapardi gibi o anilar ister istemez aklina geldiginde sadece gozlerini doldurur acini onceden bi al diyorum yani anlatamadim etkisi azalmis olur

Allah mekanını cennet eylesin annenizin..

Sizin de evliliğiniz hayırlı olsun, mutluluklar....

Yeşim salkım ın bir şarkısı var, kına gecesi için, adını bilmiyorum ama kesinlikle çok güzel ..
Candan Erçetin ramo ramo var.
Müzik işi kimdeyse onu bilgilendirin çalmasınlar başka birşey

Bence yapmayın kına gecesi. Ne kadar dj ile konuşsanız da akrabalara tembihleseniz de illa birkaç densiz çıkar, o yüksek yüksek tepeler mi ne onu söyler! Susturamazsınız da. Ya da başka hüzünlü türküler olur illa ki. Bence hiç girmeyin bu işlere, ne olur yani kına gecesi yapmasanız? İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz, gönlünüzden ne geçiyorsa Allah daha güzelini versin size

Allah rahmet eylesin. Ben olsam kina gecesi yapmazdim. Ille adet diyorsan arkadaslarla eglenceye cik ortam farkli olsun

Back
X