• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiz büyümek..

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
15 yasindayim ben 6 aylikken annem ölmüs annem ölmeden dedemlere bana bisey olursa betüle siz bakin demis babam annem oldukten sonra beni istemis ama dedemler vermemis ablam var bi de 18 yasinda o da babamda babam evlendi ve bi tane cocugu daha oldu o da 11 yasinda dedem 2 yil once akciger kanserinden öldü, birlikte hastaneye giderdik her istedigimi yapardi cok severdi beni yumurcagim diye cagirirdi. Teyzem 14 yasindayken, bana bakti. benim icin 27 yasinda evlendi sirf kucugum diye 3 yil once. hep sinif teyzesi olurdu :) annem gibi cok seviyorum onu da. Su an anneannemle ikimiz kaldik Allah basimdan eksik etmesin. Babamlara falan da gidiyorum aramiz iyi. Su siralar kendimi cok yalniz hissediyorum cok degisik duygular icindeyim. Ne zaman yolda bi anneyle cocuk gorsem gozlerim doluyo elim ayagim tutmuyo bi sey hissedemiyorum yutkunamiyorum. Annenizin kiymetini bilin. Anlatip rahatlamak istedim..

Allah rahmet eylesin, anneannenize de uzun ömür versin
daha yaşınız çok küçük ama ilerde yuvanızı kurup anne oldugunuzda bu acıları neredeyse hissetmeyeceksiniz, bebeğinize sıkı sıkı sarılacaksınız ve sadece onun için var olacaksınız
yeni anne oldum sayılır, geçen yıl biri bana bunları söylese 'boş konuşma' olarak yorumlardım, ama inanın değil, kendinizi derslerinize verin ve iyi bir meslek sahibi olmaya bakın
inşallah sizin değerinizi anlayacak bir eş bulur ve çekirdek ailenizle çok mutlu olursunuz

Sizin kadar kücük yasta annesiz kalmadım ama 4 ay önce ani bir sekilde kaybettim annemi, tansiyonn sonucu beyin kanamasından vefat etti, simdi bende sizin yasadıgınız, hissettiginiz duyguları aynı sekilde yasıyorum, biri bana '' annen '' dedigi zaman, benim annem mi? diye düsünüyorum önce bi, iste hayat bu kadar! diyorum, kimse size hazır mısınız diyor sormuyor, bir anda gidiyorsunuz, varken yok oluyorsunuz hayal gibi...

Ölüm duygusunu tadınca hayatın ne kadar bos ve anlamsız oldugunu anladım.. :ssz:
Allah bu acıyı yasayan herkese dayanma gücü versin..

Son düzenleme:
sizin kadar kücük yasta annesiz kalmadım ama 4 ay önce ani bir sekilde kaybettim annemi, tansiyonn sonucu beyin kanamasından vefat etti, simdi bende sizin yasadıgınız, hissettiginiz duyguları aynı sekilde yasıyorum, biri bana '' annen '' dedigi zaman, benim annem mi? Diye düsünüyorum önce bi, iste hayat bu kadar! Diyorum, kimse size hazır mısınız diyor sormuyor, bir anda gidiyorsunuz, varken yok oluyorsunuz hayal gibi...

ölüm duygusunu tadınca hayatın ne kadar bos ve anlamsız oldugunu anladım.. :ssz:
Allah bu acıyı yasayan herkese dayanma gücü versin..

allah rahmet eylesin..sabır versin size...

Canım benimm senin tek yapman gereken okumak!! oku ve hayatını kurtar..geleceğini düşün..hayallerini düşün ve mücadele et..veeee babanla aranızdaki iletişimi hep ama hep iyi tut..

annenize Allah rahmet eylesin,anneannenizde çok uzun bir süre sizin yanınızda olsun..konunu okurken bir yumru oturdu boğazıma,çok fazla birşey yazamayacağım :2: ..Allahım seni hep iyi,güzel,hayırlı insanlarla karşılaştırsın.kötü insanlarla hiç yolun kesişmesin..

Allah annenize rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.
Annensiz büyümenin acisi ne kadar büyüktür kimbilir, tahminlerimiz bile yetersiz sanirim.
Ama sükredecek cok seyiniz var yinede.
Sevgi dolu bir ortamda büyümüssünüz en önemlisi.
Birde dilerim, annenizle yasayamadiginiz anne cocuk iliskisini, sevgisini siz kendi cocuklarinizla doyasiya yasarsiniz.

ahhh canım yaaa:5::5::5:
empati kurdum şuan ALLAH sabır versin sana ,umarım bir evlatların olduğunda sen onları analı babalı büyütürsün ve sana annenin hasretini unutturacak kadar çok seven bir eşin ollur İNŞALLAH AMİN
eğer bir sıkıntın derdin anlatmak istediğin birşey olursa özelden bana yaz rahatlarsın yalnız değilsin unutma bak burdan hepimiz birbirimizin derlerini paylaşıyoruz...

15 yasindayim ben 6 aylikken annem ölmüs annem ölmeden dedemlere bana bisey olursa betüle siz bakin demis babam annem oldukten sonra beni istemis ama dedemler vermemis ablam var bi de 18 yasinda o da babamda babam evlendi ve bi tane cocugu daha oldu o da 11 yasinda dedem 2 yil once akciger kanserinden öldü, birlikte hastaneye giderdik her istedigimi yapardi cok severdi beni yumurcagim diye cagirirdi. Teyzem 14 yasindayken, bana bakti. benim icin 27 yasinda evlendi sirf kucugum diye 3 yil once. hep sinif teyzesi olurdu :) annem gibi cok seviyorum onu da. Su an anneannemle ikimiz kaldik Allah basimdan eksik etmesin. Babamlara falan da gidiyorum aramiz iyi. Su siralar kendimi cok yalniz hissediyorum cok degisik duygular icindeyim. Ne zaman yolda bi anneyle cocuk gorsem gozlerim doluyo elim ayagim tutmuyo bi sey hissedemiyorum yutkunamiyorum. Annenizin kiymetini bilin. Anlatip rahatlamak istedim..

Kıyamam ben sana dilerim umarım birgün çok mutlu bir aileye hayata sahip olursun bu eksikliğini acını bebeklerinle çocuklarınla doldurursun.İyiki öyle bir deden anneannen ve teyzen varmış ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar sanırım şu sıralar dedeni kaybetmiş olman teyzenin evlenmiş olması anneannenle birden yanlız kalmanız bu arada genç kızlığa geçiş dönemin seni iyice duygusallığa itmiş.Hayatta iyi bir yerlere gelmeye çabala derslerine çalış ve annenin seni gördüğünü yanında olduğuna inan birgün anne olduğunda anlayacaksınki annelik öyle birşeyki anlatacak kelimeler bulamıyorum annenn hep gurur duyacağı ve gözünün arkada kalmayacağı bir evlat ol hayat size hep güzel günler göstersin inşallah

ilkokul 2. sınıftayken babam beni bir arkadaşının kızıyla tanıştırmıştı
ama gitmeden önce tanışacağın arkadaşının annesi yok o yüzden dikkatli konuşun yanında demişti, herhalde annemden falan bahsederim üzülür diye tembihlemişti
hayatımda ilk kez annesi olmayan bir çocukla tanışmıştım okadar tuhaf olmuştum ki eve gelince hep onu düşünmüştüm bi insanın annesinin olmaması nasıl bir şey ki diye....
canım benim hayata çok zor bir sınavla başlamışsın ama allahtan etrafında seni kucaklayan insanlar varmış yine de şanslı sayılırsın
dönem dönem herkes senin gibi hissedebilir tabiki
ama inşallah kendi aileni kurarsın sen de anne olursun =)
annenin mekanı cennet olsun allahım başka acı göstermesin hiç sana...

Allah rahmet eylesin.. insallah doktor olursun ıstedıgın gıbı inanmak çok önemli...senin yaşında öğrencilerim var benim.. gözümde canlandın birden... cok calıs..inanırsan kesinlikle başarırsın

Allah rahmet eylesin canım. seni çok iyi anlıyorum bende annemi 14 yaşında kaybettim,ergenliğe yeni girdiğim dönem ,anneme en çok ihtiyacım olduğu dönem. annemin küçücük yaşta gözümün önünde eridiğine bizzat şahit oldum,şimdi ne zaman annem gelse aklıma (ki hep benimle) burnumun direği sızlar.cennet kokan annemi teneşirde gördüğüm anı hala rüyalarımda görüyorum :14:onun alıştığım kokusuna öyle hasretim ki üzerinden tam 15 sene geçti,bende hala ne zaman biri anne dese ciğerim yanıyo,ne zaman anneler günü gelse içim buruk. sende canım nasıl teselli verilir bu durumda kelime bulamıyorum,tek diyebileceğim,onlar bizi cennetten izliyorlar bi tanem. bize düşense onların amel defteri kapanmasın diye bu dünyaya bırakabilecekleri en büyük miras olan hayırlı evlat olabilmek. yıpratmamaya çalış kendinibu kelime her ne kadar zor da olsa,eminim onlar bizim üzülmemizi istemezlerdi.Allah yardımcımız olsun tüm annelerinden ayrı kalmak zorunda olan herkese:14:

yazını okuyunca gözlerim doldu, yutkunamıyorum şuan yeni anneyim bende inan kelimeler bulamıyorum yazmak için ama çok çalış istediğin gibi dr. oll gelecege dair ümitlerin olsun annen seni çokkk uzaklardada olsa görüyodur emin ol ordan bile senle grur duyacaktır. Allahım sana güzel birde eş verir yavruların olur ilerde inş. mutluluğu bu şekilde yakalarsın canım

Allah yardımcın olsun canım.. Benimde babam yok ben 4 yaşındayken evlenmiş.. Ama babanın yokluğunu çekmedim.. Allah korusun şimdi anneme birşey olsa yaşayamam.. Anne çok başka :( İnşallah ilerde senin çok mutlu bir ailen olur.

ALLAHtan rahmet sanada sabır diliyorum.sen ne aklı başında olgun bir kız öyle çok hoşuna gittin.sıkma canını ileride evlatların olunca çok iyi bir anne olacağını tahmin ediyorum.teyze anne yarısıdır ne kadar anneni özlesende teyzenden asla kopma teyzede anne kokusu vardır.ALLAH seni hep güzel insanlarla karşılatırsın inşallah

anneannem öleli 5 yıl oldu hala toparlayamadım aklıma geldikçe hala kötü olurum :14: ama annemin yokluğunu hayal bile edemiyorum :50: Allah hepimize uzun ömürler versin kimse bu acıyı yaşamasın inşallah :43: Allah sana da sabır versin canım anneannene uzun ömürler versin inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sanada sabırlar diliyorum:26: kendini yalnız hissetme bak seni seven insanlar var yanında ne güzel sahip çıkmışlar sana, annen olmasada ailenden birileri var yanında... hiç bir akrabasını ailesini babasını kardeşini görmeyen sokağa atılmış çocuklarda var yinede şanslısın bence canım herşey gönlünce olsun:40:

Back
X