annesiz çok zor herşey

selma1453

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
132
11
318
İstanbul
o kadar çok doluyum ki mutlaka birileriyle paylaşmam lazım.bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorm birşeyler düğümleniyor.boğazıma oturuyor hani yutmk istersin yutamazsın atmak istersin atamazsın aynen öyle.annem şizofreni hastası ileri seviyede ve alzaimer aynı zaman da epilepsi nöbetleri yaşıyor.tam sekiz yıl oldu bir anda annem gitti hayatımdan beni tanımıyor kardeşimi tanımıyor.onun yokluğu o kadar acıtıyo ki.evlendim çocuk doğurdum yuva kurdum hiçbirisinde annem yoktu.işin en kötü tarafı vardı ama yoktu.canım sıkılıyor keşke annem olsa anltsam diyorum yok. elli yaşına da gelsen anne annedir hep onu istersin bi başını yslamak istersin kokusunu duymak istersin sığınmak istersin ama yok.Allahım annesi olmayanlara sabır versin çok şükür sağlığım yerinde evladım var mutlu bir yuvam var ama bir tarafım kırık

o kadar çok doluyum ki mutlaka birileriyle paylaşmam lazım.bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorm birşeyler düğümleniyor.boğazıma oturuyor hani yutmk istersin yutamazsın atmak istersin atamazsın aynen öyle.annem şizofreni hastası ileri seviyede ve alzaimer aynı zaman da epilepsi nöbetleri yaşıyor.tam sekiz yıl oldu bir anda annem gitti hayatımdan beni tanımıyor kardeşimi tanımıyor.onun yokluğu o kadar acıtıyo ki.evlendim çocuk doğurdum yuva kurdum hiçbirisinde annem yoktu.işin en kötü tarafı vardı ama yoktu.canım sıkılıyor keşke annem olsa anltsam diyorum yok. elli yaşına da gelsen anne annedir hep onu istersin bi başını yslamak istersin kokusunu duymak istersin sığınmak istersin ama yok.Allahım annesi olmayanlara sabır versin çok şükür sağlığım yerinde evladım var mutlu bir yuvam var ama bir tarafım kırık
Annenin önemini çok iyi bilirim.
Önce Allah, sonra annem derim her zaman.
Allah uzun ömürler versin ona inşallah.
Yaş kaç olursa olsun sığındığın limandır anne.
Allah yardımcın olsun.

Annenin önemini çok iyi bilirim.
Önce Allah, sonra annem derim her zaman.
Allah uzun ömürler versin ona inşallah.
Yaş kaç olursa olsun sığındığın limandır anne.
Allah yardımcın olsun.

gerçekten öyle çok arıyorum şu anda bakım merkeznde bakıcıları felan var haberini alıyorum bugn mesela çok kötü oldum

ahh canım , Allah herseyin hayırlısını versin ..

Allah uzun omurler versin..onun nefesi bile yeter...ana-baba gibisi yok gercekten...allah yardimciniz olsun..

ANNE herşeydir.. Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah. sizin için zor bir durum.. :( ben 18 yaşındayım ama hala annemin küçük bebeği gibiyimdir gider sarılır öper kucağına bile otururum. kolları huzur bulduğum tek yer.. inşallah hep yanımda olur.. Rabbim annesi babası olmayan kardeşlerimize sabır versin.. Allah yardımcınız olsun :(

derdi varsa bile bilmiyoruz biz başımız ağrıdığında dayanamıyoruz o kadarcığı bile söyleyemiyor çok savunmasız onlar aklıma geldikçe daha çok üzülüyorum

anlıyorum canım çok zor bir durum hem anneniz hemde sizin için.. Allah yinede başınızdan eksik etmesin.. :(

Allah yardimcin olsun.gozlerim doldu inan.derdin olunca yaz iyi kotu biz paylasalim.anneciginin yerini tutamayiz amacok yalnizda hissetmezsin kendini.Allah saglikli omur versin sizlere

Allahim yardimciniz olsun annenize sifa versin :( sikmayin caninizi. Rahmanin rahmeti sikintida gizlidir uzulmeyin . Sabir dua tevekkul...

Allah annenize şifa yakınlarına da sabır ve kolaylık versin..
Hiçbir zaman anneniz için Allaha isyan etmeyin.. Sonuçta istese de yanında olamaz rahatsızlıklarından ötürü...
Benim annem sapasağlam bir bayan.. Ama manevi olarak bana hiçbir faydası yok...
2,5 yıldır evliyim, ailemden başka bir memlekette, daha evime bile gelemedi..
Bir derdim olsa anneme anlatmam. Anlatsam dahi destek olmaz köstek olur..
Hatta yılda 1 kez bayramdan bayrama bir araya geliriz..
Yani güzelim bunları anlatıyorum ki üzülme diye. Bu dünyaya yalnız geldik, yalnız gideriz.. Bu hayatta tek başımayız.. Aile eş dost yalan.. Üzme tatlı canını.. Kendine dert arkadaşı edin.. Dök içini...

Allah yardımcınız olsun şifasını versin inşallah. Ama kokusu bile yeter hayatta olduğu için şükredin

herşey Allahtan bendeki biraz vicdan azabı ben baksaydım yanımda olsaydı böyle olur muydu bilmiyorum ki bakmayı denedim ama hastalık durgun bi hastalık değil yatalak olsa söz misal bir odada yatar ama ne zamn ne yapacağını bilmiyosun çocuk takip eder gibi uyanık olmak lazım her dakika.nöbetler krizler her an hastaneye yetiştirmeye hazır bulnmak cok yıpratıcı . kayınvalidemle tartıstık ona canm sıkıldı bi anda böyle birini aradım anlatsam diye annem olsaydı böyle olmazdı dedim annemi özledim aklıma geldi yaşadıklarım dolmuşum işte.hepinize teşekkür ederim desteğiniz için

herşey Allahtan bendeki biraz vicdan azabı ben baksaydım yanımda olsaydı böyle olur muydu bilmiyorum ki bakmayı denedim ama hastalık durgun bi hastalık değil yatalak olsa söz misal bir odada yatar ama ne zamn ne yapacağını bilmiyosun çocuk takip eder gibi uyanık olmak lazım her dakika.nöbetler krizler her an hastaneye yetiştirmeye hazır bulnmak cok yıpratıcı . kayınvalidemle tartıstık ona canm sıkıldı bi anda böyle birini aradım anlatsam diye annem olsaydı böyle olmazdı dedim annemi özledim aklıma geldi yaşadıklarım dolmuşum işte.hepinize teşekkür ederim desteğiniz için

Durumun gerçekten çok zor ve yıpratıcı.. Hayatta bizim için her zaman bir sınav. Allah bizi sürekli bir şeylerle sınar.. Kimi yoklukla, kimi eşiyle, kimisini ailesiyle, kimisi de hastalıkla.. Annen de senin sınavın.. O senin kanın canın.. Her zaman destek ol yardımcı ol.. Annenle kim ilgileniyor bilmiyorum ama arada bir yanına al sen bak ilgilen annenle.. Bir derdin olur sorunun olur, özelden yaz ben sana can yoldaşı olurum...

Annenin yerini kim tutabilir ki benim de annem rahatsiz konusamiyor rahat yemek yiyemiyor gercekten insan konusmak istiyor dertlesmek istiyor en yakinin annen sonucta cok uzuluyorum kendimi saldim zayifladim bebegim var Allah tan gelene ne yapabiliriz guclu olmaliyiz hep diyorum annemle sunu yapsaydik suraya gitseydik anlatsaydi bana konussaydi ama olmuyor kv annen gibi olabilir mi olamaz sabret canim cok zor ama sabir lazim

Yaş 28 hala anneme soracağım, ondan öğrenmem gereken bir ton şeyle elim telefona gidiyor.
Dediğiniz gibi yaş 50 de olsa insan anneye hep ihtiyaç duyar..

Annesiz küçücük çocukları düşünün bir de..:(

Allah annelerimize uzun ömürler versin..

Back
X