M mercaney Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 1 0 1 30 9 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mercaney #1 Mrhaba arkadaşlar. 2 buçuk aylık anneyim. Bir arkadaşımızım eşi vefat etti ve 20 günlük bebeği annesiz kaldı. Anne sütü alabilmesi için emzirmek istiyorum ama sütüm ikisinede yeter mi acaba
Mrhaba arkadaşlar. 2 buçuk aylık anneyim. Bir arkadaşımızım eşi vefat etti ve 20 günlük bebeği annesiz kaldı. Anne sütü alabilmesi için emzirmek istiyorum ama sütüm ikisinede yeter mi acaba
Z zanaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2016 1.930 1.018 63 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mercaney #2 Sutun emdikce artar
C canali84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 3.356 3.180 48 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mercaney #3 Basligi gorunce açmak bile istemedim konuyu. Baslik yeteri kadar acı... ALLAH rahmet eylesin. Minik bebehide ALLAH korusun. Sut, emildikce artar canim.
Basligi gorunce açmak bile istemedim konuyu. Baslik yeteri kadar acı... ALLAH rahmet eylesin. Minik bebehide ALLAH korusun. Sut, emildikce artar canim.
Colruyasinaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2016 10 12 3 37 18 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mercaney #4 Rabbimin rızası senden yana olsun böyle bir iyiliği düşünmen bile büyük olgunluk bence hiç çekinme ve emzir Rabbim nasibini verecekler bebişlerin Bende ilk bebeğimi emzirirken Somali'de olan aç bebekler çok fazla haber yapılıyordu ve keşke imkanım olsa da o bebekleri emzirsem diye düşünürdüm
Rabbimin rızası senden yana olsun böyle bir iyiliği düşünmen bile büyük olgunluk bence hiç çekinme ve emzir Rabbim nasibini verecekler bebişlerin Bende ilk bebeğimi emzirirken Somali'de olan aç bebekler çok fazla haber yapılıyordu ve keşke imkanım olsa da o bebekleri emzirsem diye düşünürdüm