anneyim..

azire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
36
1
6
35
İstanbul
Mrb arkadaslar bende 3yildir resmi bosandim. ve 3 yasinda kizim var. Ilgisiz bir baba. Esimle sorumsuzlugu ve bir cok sebep yüzünden ayrildik. Yeni dogum yapmistim cok degisti bosanmayi o istedi hemde hatali olan o oldugu halde. Ben kızım var deyip kabul etmedim. Sonra kendi eliyle babamin evine birakti kucagimda cocugumla.. cok incindi gururum yıkıldım. Sonra etrafinda herkes evlenip barklaninca benle barismak istedigini pisman oldugunu soyledi. Ama inanmadim guvenemedim cunki oncesindede bikackere pismanim dedi herseferinde yikti.. sonra gidip baskasiyla evlendi. Simdi calisiyoda. Bazen diyorumki ben onca cefayi cektim simdi esi sefayi suruyor. Bence oyle degil kizimin ahini rabbim sorar biliyorum. Simdi calisiyorum kizimla hayata tutunmaya calisiyoruz.. en kisa zamandada gidip nafakayi icraya vermeyi düşünüyorum. Kizim icin insallah iyi olur artik hersey.. herserde hayir vardir gorcez..

Allah yardimcin olsun canim. Nihayetinde bosanmissin oda bir baskasiyla evlennmis. evlendigi kadinin sucu nedir ? Eski esinizle evlenmesi mi? Böyle olmasi sizin icin demekkidaha hayirlisi imis. O kadini suclamayin. Sefayi cekiyorsa da sansliymis diyelim. Ama ah edecekseniz de rabbime havale edin. Sonucta o adam sizi kapiya koymus hemde cocugunuzla ne kadar aci. Durumunuz icler acisiymis gercekten ama hayat kizinizla daha guzel olur insaallah. Kizinizla mutluluklar

Belliki guclu bir kadinsiniz
herseye ragmen ayakta dimdik duruyorsunz belli
tebrik ederim...
Allah yardimcin olsun bebeginle bir omur mutlu ol insallah...

Anladim canim. Bundan sonra kizini düsün ve her daim mutlu olun insaallah. Allahim yar ve yardimcin olsun.

Sen de boyle sinaniyorsun sukur ki bi isin var calisiyosun.merak etme yanina kalmz allh o sabinin hakkini yanina koymaz saglikla kal...

kızın için ayakta durmalısın başka çaren yok bunu kabullen canım...
madem eşin nafakayı ödemiyor hiç beklemeden ver icraya sen düşüneceğine onlar düşünsünler hiç üzülme sen güçlü bir annesin herşey yavrularımız için değil mi ??

Back
X