Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
211
1
96
İzmir
Merhaba Arkadaşlar....

Aslinda Hamile Kalmak Için Birsürü Ama Birsürü Teknik Var...ve Her Seferinde De Bizlere Umut Olur Bunlar...neler Var Ki Neler
Işte Ilişki Sonrasi Ayaklari Yukari Kaldir Ki Ben Amuda Kaltim Olmadi Yada Işte Ilişki Sirasinda Tam Kalcanin Altina Yasik Koyun....alternatif Seksten Uzak Durun Hamilelik Için Uygun Pozisyonlar Nelerdir Vs Vs Vs
Ama şimdi Size Bir Rus Bayandan Ki Kendisi De Eğitimci Beni Cok Sever Ve Artik Bizim Cevremizde Benim Henüz Hamile Olamamiş Olmam Büyük Bir Sorun Neyse Bu Bayan Beni Yanina Cağirdi Ve Sesizce Kulağima şunlari Söyledi "bak Biz Rusyada Böyle Yapiyor Dedi Kovaya Sicak Su Koyuyoruz 15 Dk Buğu Yapiyor Ve Ardindan Ilişkiye Giriyor Ve Hiç Kalkmadan Pamuk Koyuyor Iç Camaşirmiz Giyoruz Dedi Ve Sonuç Coğunlukla Olumlu Oluyor "dedi Ben Tam Deneyecektim Ki Dr Bana Aşilama önerdi Neden Cünkü Eşimde De Bende De Hiç Bir Problem Yok Yüzde şansimizi Artiralim Dedi..... Ama 5 Gün Gecti Aşilama Yapiliş Olmasina Rağmen Belki Bu Akşam Da Denerim .hatta Ablaminda Buna Benzer Bir Hikayesi Var Onu Da Anlatabilirim Bi Ara Ama Bu Cok Uzun Olduuuu

Sisism valla inanmicaksın ben de buna benzer bir yöntem duydum
o da ilişkiden öce ütüyle bez ısıtıp bacak arasına koymak suretiyle o bölgeyi ısıtmak ve sonra ilişkiye girmek.ama ne bileyim pek spontan gelişmez o zaman olay,yani benim kociş anlamadan yapmam lazım ben,ama işte çalışan bayanın halide malum ne zman eserse anacım o zaman oluyor öyle buğuymuş ütüymüş,ben deneyemedim henüz.

denemekte fayda var
ama sanırım bu kısa zamalı ilişkiye uygun
yani önsevişme falan olmadan direk ilişki öbür türlü buğu bşa gider

O Zaman Size Sunu Söyleyeyim Yani Ben Neden Inandim Ablamin Cikolata Kisti Vardi Bir Kez Ameliyat Oldu Ve Kisti Alindi Ve Ardindan Bekleme Sonrasi Yine Olmadi Bu Sefer Kist Tekrar Nüks Etmiş Başka Bir Dr Valan Filan Bu Yeni Dr Eşinden De Sperm Testi Istemiş Test Cok Kötü Cikmiş Sayi Cok Düşük Ve Sonuç Varikosel Ardindan Ablamin Adetleri 1 Yil Kesildi Yani Menapoza Soktular Cünkü Tedavi Için Bahsettiğim 1990 Enişte Ameliyat Oldu Falan Filan Zamana Biraktilar Eniştem Doğuda Calişiyordu Nisan Ayi Dahi Cok Soğuk Oluyormuş Neyse Banyo Edeceklermiş Eniştem Eski Odunlu Sohbenler Var Odunlu Onu Yakmiş Ablam Duş Aliş Ki Ablam Cok Sicakta Bayilir Dayanamaz Neyse Bu Arada Eniştem Ablam üşümesin Diye Odadaki Sonay Da Yakmiş Yani Sicacik Bir Ortam Eeeeeeee Malum Sonrasi Hehe...... 2 Ay Sonra Ablam Kilo Almaya Başlayinca Evde Spor Yapmaya Başlamiş Daha öncede Adet Zamaninda Gelmediği Için üstünde Durmamiş Vs Vs Ve Test Yaptirmaya Karar Vermiş Pozatif Cikmiş Inanamamişlar Hastanede Kari Koca Ağlamişlar 8 Yillik Mücadele Mutlu Sonnn

he he he deniyim ben bunu akşam bakem
ya pamuğu nasıl koyucaz peki anlamadım onu yaaaaa
tampon koysak o daha sağlıklı

miracımmmm pamuğu aynı ped koyar gibi bana kimse tıkac yap demedi hehe yat ama sakın kalkma....tabi bu arada yumurtlama döneminde olman da önemli hani regl in gelmesine 5 gün kaldıysa yada regl 5 gün gecmişse olmaz ama zaten sen bunu biliyorsundur........yani hani o dönem de yap muhakak bize de olumlu haberlerini verirsinnnnnnnnnn.dene kız vallaha denemekten ne cıkar

haaaaaaaaaaaa tabiki deneyeceğim ben tam yumurtlama dönemindeyimmmm cünkü

ilginççç, bence allahtan dieyin bol bol dua edin, doğru zamanda hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin herkese, allah kimsenin kucağını boş komasınnn

ilginççç, bence allahtan dieyin bol bol dua edin, doğru zamanda hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin herkese, allah kimsenin kucağını boş komasınnn

ah cnm o dualar hep dudaklarımızın arasında ama boşu boşuna dua da olmuyor çabada lazıma.s

aminnnnnnnn tabiki önce allahtan diliyoruz sağlıklı,akılı,güzel bebekleri....ama bunlar gercekten mantıklı neden cünkü sıcak su buğusu nasıl ki nefesi acıyorsa buda aynı onun gibi buda kadınların tüplerini acıyor,damarlar sıcak buğu sayesinde genişliyor ama tabi şunu da unutmamak lazım eğer herhangi bir sağlık problemi yoksa kanallar acıksa yumurtalar da herhangi bir sorun yoksa eşlerin sperm sayıları normalse bunu da unutmamak lazım ..... ve birde bence sağlık içinde güzel nasıl ki fin hamamına gidiyoruz toksinleri atmak için vsvsvs

allah izin vermedikçe istersen kuluçkaya yat yine olmaz canım

eee tabi cnm onu biliyoruz zaten
düşünsene sınava giriyorsun tek dua ile olmuyor çalışmakta gerekiyor
yoksa allahın dediği oluyor her halikarda

senin iki tanemi çocuğun ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:dance:

yavv bende sıcacık su ile banyo yaparımm sonra sıcak yataga girsek olmaz mıı klima var bizdeeee......soba yokki banyodada sohben varrrrr....

allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin
darısı bize yani 2. de

evet canım iki oğlum var allah isteyen herkese nasip etsin

amiiinnnnn allah herkese anne olmayı nasip etsinnn.....birde bir ara ten uyuşmazlığını okumuştum eşler birbirini cok sevmelerine rağmen biokimyaları tutmuyormuş....ilgiç gelmişti bana ama bence kafaya takmayacaksınız biraz sakin kendinizi dinlemeden tadını cıkaracaksınız.mesela ablam ben hamile kaldığımı aslında anlamıştım demişti sıcak bir akıntı ve yanma hissetmiştim demişti ben o günden sonra her ilişki sonrası ne hissediyorum diye düşünmekten kafayı yemiştim..vee cok sonra aslında daha anne olmak istemediğimi keşfettim....AMA ŞİMDİ GERCEKTEN HAZIRIM uykusuz gecelere,birinin sorumluluğunu almaya,gecenin bir yarısı en tatlı uykumdan kalkım onun üstünü örtmeye ona değişik mamalar yapmaya herşeye ama herşeye hazırım ilk ciddi tedavi ile denememiz umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutnur ve babası ile benle kalmayı tercih eder...cünkü biz onu CCCOOOOKKK SEVİYORUZ VE BEKLİYORUZ

KIZLAR BİRDE AYAKLARINIZI SICAK TUTUN :))))))))) anneannemin tavsiyesiiiii

Back
X