Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O Zaman Size Sunu Söyleyeyim Yani Ben Neden Inandim Ablamin Cikolata Kisti Vardi Bir Kez Ameliyat Oldu Ve Kisti Alindi Ve Ardindan Bekleme Sonrasi Yine Olmadi Bu Sefer Kist Tekrar Nüks Etmiş Başka Bir Dr Valan Filan Bu Yeni Dr Eşinden De Sperm Testi Istemiş Test Cok Kötü Cikmiş Sayi Cok Düşük Ve Sonuç Varikosel Ardindan Ablamin Adetleri 1 Yil Kesildi Yani Menapoza Soktular Cünkü Tedavi Için Bahsettiğim 1990 Enişte Ameliyat Oldu Falan Filan Zamana Biraktilar Eniştem Doğuda Calişiyordu Nisan Ayi Dahi Cok Soğuk Oluyormuş Neyse Banyo Edeceklermiş Eniştem Eski Odunlu Sohbenler Var Odunlu Onu Yakmiş Ablam Duş Aliş Ki Ablam Cok Sicakta Bayilir Dayanamaz Neyse Bu Arada Eniştem Ablam üşümesin Diye Odadaki Sonay Da Yakmiş Yani Sicacik Bir Ortam Eeeeeeee Malum Sonrasi Hehe...... 2 Ay Sonra Ablam Kilo Almaya Başlayinca Evde Spor Yapmaya Başlamiş Daha öncede Adet Zamaninda Gelmediği Için üstünde Durmamiş Vs Vs Ve Test Yaptirmaya Karar Vermiş Pozatif Cikmiş Inanamamişlar Hastanede Kari Koca Ağlamişlar 8 Yillik Mücadele Mutlu Sonnn

arkadaşlar sıcak ortam spermleri öldürür...erkeklerin yumurtalıkları neden dışarda ...rabbimin bir bildiği ver...spermler sıcak ortamda daha kısa yaşıyorlar...hiçbir zaman doktorlar sıcak duşu önermezler ilişki sonrası da öncesi de...bu yazıların tarihi baya geçmiş ama geriye dönük olarak okuyan arkadaşlar yanlış birşey yapsınlar istemediğim için yazıyorum...

Back