Anormal davranışlı meslektaş

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.
Şimdi eve yeni geldim okul öğretmenlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna aynen şunları yazmış....
- Bugün densizin biri moralimi bozdu. Galiba beni kıskanıyor. Eee tabi x olmak kolay değil.
Arkasından da ayy yanlış yere mesaj atmışm yazmış.
:KK43:Çok canım sıkıldı. Demekki insan bulaşması da bela geliyorum demiyormuş. Sürekli göreceğim birisi ve bu durum beni geriyor. Nasıl davranmalı?

O kim ki benim veya eşimin karakteri hakkında laf söyleyecek?! Kimseye böyle bir hak tanımam ben.
Neyse ama olan olmuş bundan sonra sıradan bir iş arkadaşıma nasıl davranıyorsam öyle. Merhaba iyi akşamlar. Daha ötesine asla izin vermem.
Laf açmaya, sokmaya çalışırsa da uzatmadan ağzına tıkarım.

Herkes haddini bilsin.

Okul wp grubuna bunu mu yazmış sonra da ay pardon demiş pes kadına bak ya.
Bu tür davranış bozukluğu olan eğitimcileri meslekten almak lazım cidden.
Maalesef böyle yapmış. Ben bir şey yazmazsam sanki sindirdi diye sevinecek sanıyorum hırslanıyorum. En iyisi uzak durmak sanırım. Önce eşim sonra ben anlamadım kadının derdini ya.

Merhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.
Şimdi eve yeni geldim okul öğretmenlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna aynen şunları yazmış....
- Bugün densizin biri moralimi bozdu. Galiba beni kıskanıyor. Eee tabi x olmak kolay değil.
Arkasından da ayy yanlış yere mesaj atmışm yazmış.
:KK43:Çok canım sıkıldı. Demekki insan bulaşması da bela geliyorum demiyormuş. Sürekli göreceğim birisi ve bu durum beni geriyor. Nasıl davranmalı?
Mümkün olduğunca soğuk ve diyalogsuz olacaksınız. Aynı ortamda da bulunmayın. Bugünlük size kafayı takmış yarın başkası olur.Takmayın tedirgin de olmayın orası sizin iş yeriniz gerektiği kadar davranırsanız.

Başka işi yok mu ki eşinize laf söylüyor? Kime ne soğuksa soğuk.haddini bilmeyen insanlara nasıl sinir oluyorum!
Müdüre şikayet edin bence bu şekilde rahatsızlık veremez.huzursuz ediyor derseniz bence konuşur müdürünüz o bayanla..

Maalesef böyle yapmış. Ben bir şey yazmazsam sanki sindirdi diye sevinecek sanıyorum hırslanıyorum. En iyisi uzak durmak sanırım. Önce eşim sonra ben anlamadım kadının derdini ya.
Zarf atıyor zaten. Yanlışlıkla yazdığını sanmam.
Görmezden gelin, istediğini vermeyin bence. Çok basit biriymiş:KK12:

Arkadaşlar ben görmezden deliyim bunda sorun yok. Fakat kendisi sürekli laf atan birisi. Tartışmaya girmek istemiyorum okulda o kadar kişinin arasında ben utanıyorum ayıp yani. Sürekli yüzünde yapmacık bir gülümseme ile herkesin gönlünü kendince fethetmiş birisi. Şimdi yarın laf atarsa polemik yaşamak istemiyorum. Bela geliyorum demiyor valla ya

Arkadaşlar ben görmezden deliyim bunda sorun yok. Fakat kendisi sürekli laf atan birisi. Tartışmaya girmek istemiyorum okulda o kadar kişinin arasında ben utanıyorum ayıp yani. Sürekli yüzünde yapmacık bir gülümseme ile herkesin gönlünü kendince fethetmiş birisi. Şimdi yarın laf atarsa polemik yaşamak istemiyorum. Bela geliyorum demiyor valla ya
Yapmacık bir insansa herkes bunun farkındadır zaten.
Size laf atarsa da bana hitaben konuşmayın lütfen deyip konuşmasına müsaade etmeyin bence.

Bizdede vardı bi tane böyle densiz, aynı odadaydık, işe gitmek istemezdim ayaklarım geri geri giderdi. Ben bi süreden sonra hiç bir şekilde konuşmadım. Çok şükür gitti de rahatladım. Kişi genelde baştan belli ediyo kendini sen mümkün mertebe mesafeni koru, muhatap olma derim

Ben kıskandığını düşünüyodum ki benden rahat 6 yaş büyüktü. belki sizdede durum budur.

Ayy aynı bu anlattıgin gibi sahte ikiyüzlü sürekli kendini ortaya atan bir iş arkadaşı bende de vardı. Yoksay ama tamamen yoksaymak değil sana laf çarptığında cevap vermezsen kendince zafer kazanıyor gibi sevinir seni sindirdigini sanir daha çok üstüne gelir. Benden söylemesi. Böylelerine fırsat vermemek lazım.

Back
X