anormal uterus ve vajinal kanama

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
314
108
303
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Yaklaşık bir buçuk aydan beri kanama problemim var. Geçen hafta jinekoloğa gittim ( daha erken gitmeliydim ama kovidden dolayı erteledim maalesef). Ultrasonda rahim ve yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi. Vajinal muayene sonrasında bir tane siğil var ve onu ilaçla tedavi edebiliriz dedi.Pcos belirtilerimin olduğundan bahsetti lakin benim adetlerim düzenli:/:/ O nokta kafamı karıştırdı! Gerçi genetik olarak tüylenme problemim var maalesef:/ Geçen haftadan beri bir krem ve üç farklı hap kullanmama rağmen ( funit, primolut-n ve monodoks) hala şikayetim devam ediyor.
Bu arada mansturbasyon yaparken aşırı tahriş olma ihtimali var mıdır? Çünkü sanki orda bir yara hissi var ve ben yürüdükçe ya da eğilip kalktıkça kanama meydana geliyor:/:/ Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda daha önce. Tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Aklımı kaçırmak üzereyim ne olabilir diye::/:/:/ Şimdiden teşekkür ederim.

kanama halen devam mı ? tahrislik durumu kanamaya sebebiyet veriyor dogru. 1.5 aydır sureklı mı kanama var?

Merhaba benim de sorunum fitilden sonra kanama yaptim.bi adet kanaması değil ama oluyor.2hafta oldu.hic böyle şikayetlerim yoktu.kafayi yicem.bugun dr.gittim.anlattim.normal dedi.niye geçmiyor deyince alttan baktı.bu arada vajinal muayene nasıl oluyor.10sn sürdü.yine fitil verdi

Bu arada dr.giitnzmi problem nedir.benimde fitil sonrası kanama yaptı.2hafta oldu.hala geçmiyor.dr.yine fiitl verdi.

Merhaba geçmiş olsun. Durumunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…