Anormalim galiba

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133
2. gebeliğim lastik değişim servisinde ön muhasebeciyim. Ustaların bazen benzin, tiner vs. maddeler ile işlemler yapıyorlar. Ama gel gör ki o benzim tiner kokusuna sigara kokusuna bitiyorum. Miss gibi kokuyor bana dayanamıyorum elimde şişe gezmek istiyorum. Sigara içmem normalde sevmem kokusunu. Ben anormalim sanırsam. :S

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kimisi de avuç avuç toprak yiyor hamileyken.
Vücutta eksik olan bir mineral vs istiyordur canın,ondandır bu durum.
Yine de dikkatli ol tabi.
Bebişini de sağlıkla al kucağına.

2. gebeliğim lastik değişim servisinde ön muhasebeciyim. Ustaların bazen benzin, tiner vs. maddeler ile işlemler yapıyorlar. Ama gel gör ki o benzim tiner kokusuna sigara kokusuna bitiyorum. Miss gibi kokuyor bana dayanamıyorum elimde şişe gezmek istiyorum. Sigara içmem normalde sevmem kokusunu. Ben anormalim sanırsam. :S

Bilemedim siz yine hamileyken uzak durmaya çalışın

Hamile değilim ama bende çok severim o kokuları :) sanırım bende de var o zaman bi gariplik

Benzinle tinerle iş yaptıklarında gidip ortamı kokluyorum ay gerçekten çok komiğim

Kardeşim de çocukluğundan beri çok sever o kokuları. Benzinliğe gidince muhakkak camı açıp koklar :D

Benim kuzenimde duvar yiyordu :deli: çok şaşırmadım bende sigara içen erkeğin kıyafet kokusuna bayılıyoree:confused:

Tiner, kum, çimento, topraktan kokusu, benzin vs beni de benden alır. Hamile olsam ne olacak acaba? :D

banada bu aralar sigara kokusu çok cazip geliyor hamile filanda değilim ama :KK14: sigaraya başlıcam sanırım:KK43:

Haha ablamda hamileyken cif kokusuna baayiliyordu yiyesim geliyor diyordu;)hormonlarla alakali galiba

Sanırım gebelikte oluyor böyle şeyler, ablam yeğenime hamileyken arabaların arkalarında durup egzost koklardı, aseton koklardı bayılıyorum bu kokulara diyordu =))

Kızz ben de de var o_OOje kokusuna bayılırım misal ama oje sürmem..

Bir de çoçukken,hep gizli gizli toprak yerdim,hatırlıyorum.
Hani yağmur yağınca toprak kokar ya ,geçiriyorum pencerinin karşısına kokuyu içime çekiyorum..

Millet beni romantık kız sanıyor durumdan habersiz,oysa ben hala toprak yediğim günleri hayal ediyorum agzımın suyu aka aka:olamaz:

Oğlum olursa adını Toprak koyacağım :hamarat:

Hamileyken evde alçıdan yapılmış bir biblo vardı onu her gün birer ikişer ısırık alarak bitirdim. İlk defa burada söyluyorum.Bütün bunlar demir eksikliğinden oluyormuş.

Back
X