Amin çok teşekkür ederim. Toprak yemek sanırsam bundan daha masum gelior kulağa
Kimisi de avuç avuç toprak yiyor hamileyken.
Vücutta eksik olan bir mineral vs istiyordur canın,ondandır bu durum.
Yine de dikkatli ol tabi.
Bebişini de sağlıkla al kucağına.
2. gebeliğim lastik değişim servisinde ön muhasebeciyim. Ustaların bazen benzin, tiner vs. maddeler ile işlemler yapıyorlar. Ama gel gör ki o benzim tiner kokusuna sigara kokusuna bitiyorum. Miss gibi kokuyor bana dayanamıyorum elimde şişe gezmek istiyorum. Sigara içmem normalde sevmem kokusunu. Ben anormalim sanırsam. :S
mis kokuyor mis sanki fırından yeni çıkmış ekmek gibi düşünBilemedim siz yine hamileyken uzak durmaya çalışın
Haha ablamda hamileyken cif kokusuna baayiliyordu yiyesim geliyor diyordu2. gebeliğim lastik değişim servisinde ön muhasebeciyim. Ustaların bazen benzin, tiner vs. maddeler ile işlemler yapıyorlar. Ama gel gör ki o benzim tiner kokusuna sigara kokusuna bitiyorum. Miss gibi kokuyor bana dayanamıyorum elimde şişe gezmek istiyorum. Sigara içmem normalde sevmem kokusunu. Ben anormalim sanırsam. :S
2. gebeliğim lastik değişim servisinde ön muhasebeciyim. Ustaların bazen benzin, tiner vs. maddeler ile işlemler yapıyorlar. Ama gel gör ki o benzim tiner kokusuna sigara kokusuna bitiyorum. Miss gibi kokuyor bana dayanamıyorum elimde şişe gezmek istiyorum. Sigara içmem normalde sevmem kokusunu. Ben anormalim sanırsam. :S
Yaaaa en güzeli senin yorumun ayyy beterin beteri varmışHamileyken evde alçıdan yapılmış bir biblo vardı onu her gün birer ikişer ısırık alarak bitirdim. İlk defa burada söyluyorum.Bütün bunlar demir eksikliğinden oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?