Kızlarrrrr önce o akşam ii bi payladım kendisini,görüşmek istedi sen bu haldeyken seni görmek istemiyorum dedim bi süre görüşmeyelim dedim amaaaaaa ters tepti.Tlf kapattı sinirlendi bilmem ne vs...Ben bi kötü oldum....Neyse zor bela açtırdım tlfu,barıştık ama bizimki aynı yine...Canavar gibi diyom o haline
Ertesi gün bi dargın bi barışık konuştuk,bana bişi oldu ben ben ne oluyo anlamıyorum sana hoşgörü gösteremiyorum hemen parlıyorum dedi filan...Ama bana yardımcı ol alttan al ben ayrılmak istemiyorum dedi,ok dedim.
Herşeyi sıfırlayalım falan dedi.....Kabul ettim ama bu hala alıngan sinirli ! En son tepem attı başladım ağlamaya.Dedi ki bitti diyosun dimi içinden,yürütemiyosun dimi?
Evet dedim,en ufak şeye alınıyosun dedim.Saydım sıraladım ama kırılmış şekilde,ağlayarak :çok üzgünüm:
Dedim ki o sıcaklığı görmüyorum sende,gözlerinde o aşk yok dedim vs...Ben bunları sıralarken sadece sustu....
Veeeeeeee.......
Ellerimi tuttu,beni sevdiğin kadar sık ellerimi dedi,sıktım.Şimdi de ben sıkayım dedi sıktı,benden daha da cok sıktı...Şimdi de gözlerime bak dedi seviyo muyum seni dedi?Gözleri pırıl pırıl ve dolu doluydu..ınanın mucize gibi bi anda değişiverdi anlayamadım :))
Dünden beri eskisinden daha da tatlı bi sevgili
ALLAH BOZMASIN....