Ansızın ilgisizleşmeler...

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Kızlar benim yaklaşık 6 aylık bir birlikteliğim var,ve son zamanlarda beni ihmal ediyor gibi geliyor.Dğişti sanki :S
Geçenlerde dile getirdim kızdı bağırdı filan,ayrılmanın eşiğine geldik.Eskiden olayı bu denli abartmaz hemen alttan alır üzülürdü,artık öyle değil.
Tabi ben alttan aldım bu kez,hiçbirşey olmamış gibi davrandı iyi gibiyiz ama birşeyler eksik.Maddi sorunları var benim sınav stresim filan....Ya ne yapmalıyım??
Artık kısasa kısas davranıyor,bana acı çektirmekten çekinmiyor....Bilmiyorum çok tuhaf hissediyorum :S senağlama
Yardım edin kızlar,gerçekten mükemmel giden bir ilişkiydi bu.

erkekler hatalarının direk yüzüne söylenmesinden asla hoşlanmazlar..biraz kelime oyunu yapıcaksın,dolaylı yoldan anlatacaksın...çünkü kendileri hiçbirzaman net düşünemediklerinden anladıkları dilden konuşacaksın :)
ve asla bana böyle yaptın şöyle yaptın deme...bana böyle yapmandan rahatsız oluorum ya da üzülüorum de..2 cümle arasında o kadar anlam farkı war ki..

6 ay bence tam ilişkinin oturmaya başladığı anlar..artık işin içine yawaş yawaş alışkanlıklar da girmeye başlıyor...o yüzden nasıl olsa sewgilim beni anlar,anlayışlıdır triplerine girebilir,hele de problemleri varsa...

biraz zamana bırak bakalım bak sonuçta senin de uğraşıcak daha önemli şeylerin warmış,sınawların gibi...herşeyin mükemmel olmasını,ya da uzun süre mükemmel gitmesini bekleme,arada tabi ki sekmeler olacak ve böyle böyle herşey bi düzene oturacak...sewgiLer... a.s.

maddi sorunlari var diyorsun yaa ondan ola bilir diye dusunuyorum.sen alttan al yine biraz,baktin boyle devam ediyor,arkadasimin yazdigi cumlelerle konusmayi dene.baktin yine olmuyor o zaman herhalde problem onun sana karsi olan duygularinda...en iyisini yine sen bilirsin ve hissedersin tabiki.biz sadece fikrimizi bildiriyoruz.uzakdan da konusmak kolay tabi...hayirlisi olsun senin icin canim

canım evet ilişkinin ilk zamanları hani canım cicimler olur ya zaman geçtikce alışkanlıklar ortaya çıkıyor ve ilk zamanlardaki gibi olmayabiliyor herşey. ılk başlarda böyleydi neden artık değil diye düşünebilirsin ama hiç bi zaman ilk günki gibi olmaz canım ilk zamanlar tanıma aşamaları olur hep suyuna gider seni elde edicek ya sonra elde edene kadar elde etti mi bi bakmışsın farklı hareketleri ortaya çıkmış.

aslında 6 ay daha henüz yeni bi ilişki sayılır yani başından mutsuz oluyorsan hiç uzatma derim sonra uzayıp dallanıp budaklanırsa hiç işin içinden çıkamazsın henüz yolun başında sayılırsın bence canım

yok canım bu sadece sana özgü bişey değil merak etme...sadece erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar bazı şeyleri sorun burdan kaynaklanıyor...
çok kafaya takıp da saplantı haline getirme,rahat olmaya çalış...

bence ilişkinin başı veya sonu olmasıyla alakası yok.. madem ilerleyen dönemlerde baştaki gibi davranmayacaklar, ne yapacağız yani her değişen adamı bırakıp yenisini mi alacağız?
sen fazla alttan alıyorsun gibime geldi.. o kadar üzerine düşme şımarır.. bu kız için de geçerli erkek için de; insanoğlu işte naparsın.. boşuna dememiş atalarımız azı karar çoğu zarar diye.. azıcık çek kendini bak kim kimin üzerine düşünyor, kim kimi daha çok düşünüyor..

takma hepsi böyle mesafeli ol ama çaktırma cok üstüne düşme yaptıgın şeyleri azalt mesela biraz o korksun..

hep böyle canım bosveeeerr takma sen taktıkca daha kotuye gıder ..sen relax ol bak nasıl gırıo yoluna hersey

Canım bunu defalarca dedim kadınlar hislerinde genelde haklıdır. ıçinizde açıklayamadığınız bişiler olduğunda, biraz daha açın gözlerinizi. Dırdırla değil ama. ınanın kızlar tecrübeyle sabittir.

Şekerim bu dediğini ve kendimi geri çekme mevzusunu nasıl becercem bilmiyorum.Eskiden bana seni kaybetmekten korkuyorum derdi,şimdi hiç yok,ayrılalım diye tripler yapıyorum ii sen bilirsin diyor.Halbuki önceden hemen gözleri dolardı senağlama

Tavır koymak bence en doğrusu ama sevgilinin anladığı dili sen biliyorsun... Hislerin muhakkak doğrudur, kalbinin sesini dinle ama sakin ol çirkef olma sakın, bırak biraz kaç o da kovalasın seni. Doğru için yanacak, zaman geçmicek... Ama bence en doğrusu bu.

Kızlarrrrr önce o akşam ii bi payladım kendisini,görüşmek istedi sen bu haldeyken seni görmek istemiyorum dedim bi süre görüşmeyelim dedim amaaaaaa ters tepti.Tlf kapattı sinirlendi bilmem ne vs...Ben bi kötü oldum....Neyse zor bela açtırdım tlfu,barıştık ama bizimki aynı yine...Canavar gibi diyom o haline Ertesi gün bi dargın bi barışık konuştuk,bana bişi oldu ben ben ne oluyo anlamıyorum sana hoşgörü gösteremiyorum hemen parlıyorum dedi filan...Ama bana yardımcı ol alttan al ben ayrılmak istemiyorum dedi,ok dedim.
Herşeyi sıfırlayalım falan dedi.....Kabul ettim ama bu hala alıngan sinirli ! En son tepem attı başladım ağlamaya.Dedi ki bitti diyosun dimi içinden,yürütemiyosun dimi?
Evet dedim,en ufak şeye alınıyosun dedim.Saydım sıraladım ama kırılmış şekilde,ağlayarak :çok üzgünüm:
Dedim ki o sıcaklığı görmüyorum sende,gözlerinde o aşk yok dedim vs...Ben bunları sıralarken sadece sustu....
Veeeeeeee.......
Ellerimi tuttu,beni sevdiğin kadar sık ellerimi dedi,sıktım.Şimdi de ben sıkayım dedi sıktı,benden daha da cok sıktı...Şimdi de gözlerime bak dedi seviyo muyum seni dedi?Gözleri pırıl pırıl ve dolu doluydu..ınanın mucize gibi bi anda değişiverdi anlayamadım :))
Dünden beri eskisinden daha da tatlı bi sevgili ALLAH BOZMASIN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…