Saç Rengi ve Saç Boyama Antakya'da guzel rofle yapan bır kuafor var mı?

pony

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
98
7
296
İstanbul
Antakya'da guzel rofle yapan bır kuafor var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım nerede bu kuafor nasıl yaparr urunlerı nasıl hıc boyattınmı rofle?

büyük antakya otelinin altında cnm..çok elit müşterileri var ve gerçekten en ince ayrıntısına kadar ilgileniyo bilgi dahilinde yapıo..

baska yokmuu kızlar bılennn ??? hıc gııtınmıı canım sen pekıı nasıll fıyatalr ve boyamasıı?

ben de antakya da güzel röfle yapan bi kuaför arıyorum.kardeşler A kuaför güzel apıyor diye duydum ama araştırmak gerekiyo:87:

kızlarrrr baska ahıc mı yok antakya da guzel rofle yapan ı kuafor bılenn :((((

cnm memos kuaför cok güzel yapıyor röfleyi tavsiye ederim ben yaptırmadım ama akrabam yaptırıyor antakyaya her gelmesine ama adam hakkaten iyi yapıyor röfleyi:):21:

Konu yazılalı çok olmuş ama yazmadan edemedim Antakyada düzgün kuaför bence yok saçlarınıza yazık hepsi birşey biliyorum havasında ama yok yani...

Konu geçmişte kalmış ama yazamadan edemedim:) Bu Antakyada kuaför meselesi benim için travmadır, hatta travmadanda ötedir. Geçen sene Antakyada düğünüm oldu, eşim oralı, ben ilk defa düğünümde gittim oraya. Tabi kuaförde bilmiyorum, onların götürdüğü yere gittim. Hayatımda yaptırdığım en kötü saçtı, maşası paslanmış, maşa yaptılar 10 dakika sonra saçlarım düştü birbirine girdi. Ki maşa çok güzel tutar benim saçlarım normalde. Ben Ankarada çok kuaför gezdim, Ankaradaki en kötü kuaförden daha kötüydü. İnsanın en özel günü olunca haliyle üzücü oluyor. Sonra başka bir kuaföre gittik, kötünün iyisiydi. Makyajı desen anlatamayacağım bile, ne zmn bu konu açıılsa hala sinirleniyorum:(
Bide Antakyalıların bir huyu var, eşimde buna dahil:
En güzel kuaför sizde, en iyi fotoğrafçı sizde, en iyi avm sizde, en iyi yemek sizde. Yani aslında herşeyin en iyisi Antakyada. Türkiyenin geri kalan yeri yalan. Nasıl bir memleket cumhuriyetciliğidir anlamış değilim. Yemekleri gerçekten güzel, ama onun dışında herşeyi fos bir memleket. Ben hiç sevmedim orayı, ama eşime daha hiç sevmediğimi söyleyemedim. Orayı sevmediğimi söylemek eşime hakaret gibi gelir, o derece memleket hastası.
Aman neyse zaten orada yaşamıyorum. O yüzden sevsem ne sevmesem ne:) Ama ne zaman kuaför konusu açılsa moralim bozulur. Düğün resimlerime bakmak bile istemiyorum, o derece kötüydü:(

Konu geçmişte kalmış ama yazamadan edemedim:) Bu Antakyada kuaför meselesi benim için travmadır, hatta travmadanda ötedir. Geçen sene Antakyada düğünüm oldu, eşim oralı, ben ilk defa düğünümde gittim oraya. Tabi kuaförde bilmiyorum, onların götürdüğü yere gittim. Hayatımda yaptırdığım en kötü saçtı, maşası paslanmış, maşa yaptılar 10 dakika sonra saçlarım düştü birbirine girdi. Ki maşa çok güzel tutar benim saçlarım normalde. Ben Ankarada çok kuaför gezdim, Ankaradaki en kötü kuaförden daha kötüydü. İnsanın en özel günü olunca haliyle üzücü oluyor. Sonra başka bir kuaföre gittik, kötünün iyisiydi. Makyajı desen anlatamayacağım bile, ne zmn bu konu açıılsa hala sinirleniyorum:(
En güzel kuaför sizde, en iyi fotoğrafçı sizde, en iyi avm sizde, en iyi yemek sizde. Yani aslında herşeyin en iyisi Antakyada. Türkiyenin geri kalan yeri yalan. Nasıl bir memleket cumhuriyetciliğidir anlamış değilim. Yemekleri gerçekten güzel, ama onun dışında herşeyi fos bir memleket. Ben hiç sevmedim orayı, ama eşime daha hiç sevmediğimi söyleyemedim. Orayı sevmediğimi söylemek eşime hakaret gibi gelir, o derece memleket hastası.
Aman neyse zaten orada yaşamıyorum. O yüzden sevsem ne sevmesem ne:) Ama ne zaman kuaför konusu açılsa moralim bozulur. Düğün resimlerime bakmak bile istemiyorum, o derece kötüydü:(

Antakya'lı biri olmama rağmen size hak veriyorum kesinlikle at gözlüğü bir mantık olayı sahip burda.. ben de iyi bir kuaför arıyorum o yüzden bu konuya baktım fakat erkek kuaför istemiyorum. istediği kadar lüx olsun mekan iyi fakat kuaförlerin uygulamaları içler acısı yahu..insan hiç mi eğitimlere katılmaz yeniliklere açık olmaz..düz mantık saman sarısı boya veya turunculu yeşilli balyaj modası.. müşteri ne isterse he deniyor ve sonuç felaket.. ben istanbulun en kötü kuaförüne girsem en azından şu size gitmez veya bu daha iyi olur diye fikir veriyorlar çünki tecrübe var e fikir de var..

kesinlikle OLCAY KUAFÖR'den şaşmayın derim. hem işçiliği çok profesyonel, hem de ürünleri çok kaliteli. tavsiye ederim

hangi kuaföre gittin bilmiyoum talihsizlik olmuş üzüldüm adınıza

Kızlar lütfen birisi yardım etsin Antakya'da porselen makyajı yapan iyi bir kuaför var mı:( ben Ankara'dan hataya geleceğim ama orayı bilmiyorum düğünüm Ağustos'ta :(

Olcay kuafor canim. Kullandigi malzemeler cok kaliteli. Ustalik ise mukemmel. Tavsiye ederim.

Kesinlikle katilmiyorum. Yilardir olcay kuafore gidiyorum. Ne zaman farkli bisey istesem can kulagiyla dinliyor ve istedigimi aynen yapiyor. Ustalik mukemmel. Herkese tavsiye ederim

Konu geçmişte kalmış ama yazamadan edemedim:) Bu Antakyada kuaför meselesi benim için travmadır, hatta travmadanda ötedir. Geçen sene Antakyada düğünüm oldu, eşim oralı, ben ilk defa düğünümde gittim oraya. Tabi kuaförde bilmiyorum, onların götürdüğü yere gittim. Hayatımda yaptırdığım en kötü saçtı, maşası paslanmış, maşa yaptılar 10 dakika sonra saçlarım düştü birbirine girdi. Ki maşa çok güzel tutar benim saçlarım normalde. Ben Ankarada çok kuaför gezdim, Ankaradaki en kötü kuaförden daha kötüydü. İnsanın en özel günü olunca haliyle üzücü oluyor. Sonra başka bir kuaföre gittik, kötünün iyisiydi. Makyajı desen anlatamayacağım bile, ne zmn bu konu açıılsa hala sinirleniyorum:KK43:
Aman neyse zaten orada yaşamıyorum. O yüzden sevsem ne sevmesem ne:) Ama ne zaman kuaför konusu açılsa moralim bozulur. Düğün resimlerime bakmak bile istemiyorum, o derece kötüydü:KK43:

Pardon ama bişey sormak istiyorum size ankarada ki kuaförlerin hepsi master mı yapmış saç konusunda yada hepsi üniversiteden güzellik uzmanlıgı ve saç tasarımı mı okumuşlar. yazınızı tesadüfen gördüm ve okurken ne kadar gerildiğimi tahmin edemezsiniz. sizin gittiğiniz kuaför kötü diye sizce antakya da saç yapmayı bilen kuaför yokmu bu nasıl bir bakış açısıdır arkadaşım anlamış değilim. Evet biz antakyalılar şehrimize aşıgız havasıda suyuda taşıda topragıda insanıda herşeyiyle mükemmel. Siz antakyayı eşinizden ötürü sevmemişsiniz anlaşılan yada hayata bakış açınız çok farklı. İyiki de burada yaşamıyormuşsunuz sizinle aynı memleketin havasını solumak istemezdim. Bu arada yorum yaparken saygı çerçevesinde yaparsanız sevinirim. Zira fos bir memleket demek hiç hoş bir kelime değil :KK20:

Back
X