F feslus Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2013 41 1 96 Antalya 9 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi feslus #1 Alanya'ya yeni taşındım ve doktorları pek tanımıyorum o yüzden bu civarda yaşayan varsa yardım istiyorum lütfen...
Alanya'ya yeni taşındım ve doktorları pek tanımıyorum o yüzden bu civarda yaşayan varsa yardım istiyorum lütfen...
A Assah Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 22 5 38 9 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi feslus #2 Merhabalar ben Anadolu hastanesinde Dr ayşegül Kaya ya gidiyorum çok da memnunum kolay iletişim kurulabilinenn ii bir hekim tavsiye ederim Son düzenleme: 9 Kasım 2013
Merhabalar ben Anadolu hastanesinde Dr ayşegül Kaya ya gidiyorum çok da memnunum kolay iletişim kurulabilinenn ii bir hekim tavsiye ederim
F feslus Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2013 41 1 96 Antalya 9 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi feslus #3 ben de ilkten bayan bi doktor olsun istiyordum ama pek iyi şeyler de duymadım o yüzden ayşegül hanıma gitmek istemedim ama aynı hastanedeki mahmur beyi çok övdüler bilemedim çok kararsız kaldım
ben de ilkten bayan bi doktor olsun istiyordum ama pek iyi şeyler de duymadım o yüzden ayşegül hanıma gitmek istemedim ama aynı hastanedeki mahmur beyi çok övdüler bilemedim çok kararsız kaldım
Z Zerrinusta Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2013 1 0 6 35 Antalya 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi feslus #4 2. Gebeliğimi yaşıyorum. Doktorum ayşegül Kaya . Ilk doğumumu da doktor hanım yaptırdı.. Kendisinden çok memnunum. Tüm arkadaşlarıma öneriyorum
2. Gebeliğimi yaşıyorum. Doktorum ayşegül Kaya . Ilk doğumumu da doktor hanım yaptırdı.. Kendisinden çok memnunum. Tüm arkadaşlarıma öneriyorum