ARKADAŞLAR MERHABA.. ATATÜRK DEVLET HASTANESİNDE GÖKHAN BACAK'LA GÖRÜŞTÜM. BİRKAÇ GÜNE KADAR AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIMA TAKILAN ŞEYLER VAR..HİÇBİR HASTASIYLA KARŞILAŞMADIM VEYA KARŞILAŞAMADIM DİYEYİM. AYRICA DOKTORDAN AMELİYAT ETTİĞİ HASTALARIN FOTOĞRAFINI İSTEDİM..Bİ TÜRLÜ GÖRMEK NASİP TE OLMADI. LÜTFEN ARANIZDA TANIYAN BİLEN BİRİLERİ VARSA BANA YARDIMCI OLSUN..
ARKADAŞLAR MERHABA.. ATATÜRK DEVLET HASTANESİNDE GÖKHAN BACAK'LA GÖRÜŞTÜM. BİRKAÇ GÜNE KADAR AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIMA TAKILAN ŞEYLER VAR..HİÇBİR HASTASIYLA KARŞILAŞMADIM VEYA KARŞILAŞAMADIM DİYEYİM. AYRICA DOKTORDAN AMELİYAT ETTİĞİ HASTALARIN FOTOĞRAFINI İSTEDİM..Bİ TÜRLÜ GÖRMEK NASİP TE OLMADI. LÜTFEN ARANIZDA TANIYAN BİLEN BİRİLERİ VARSA BANA YARDIMCI OLSUN..
Merhaba arkadaşlar mesajlarınızı üzerinden uzun zaman geçmiş umarım mesajımı görürsünüz ve cevap yaşarsınız. Acaba Gökhan beye ameliyat oldunuz mı bende aynı doktorda ameliyat olmayı düşünüyorum
Hanımlar bu konu yarım kalmış Atatürk devlet Hastanesinde yarın Gökhan Beye randevum var, ameliyat olanlar yorum yazabilir mi bende onun hakkında bir yoruma ulaşamadım karın germe için soruyorum