Saç Kesim Şekilleri Antalya Bayan Kuaförü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Aurorax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
7
0
1
Antalya
Açılan başlıklarda gördüğüm bazı şehirlerde kuaför arayanlar. Ben Antalya'da yaşıyorum ve Antalya'da gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz kendi kuaförümü tavsiye ederim size. Çallı Emniyet Tranway durağının arkasından giren sokak var vestel bayinin oldugu köse oradan iceri 30 saniye yürüyün solda Lüks Bebek Bayan Kuaförü güvenlik ilköğretim okulu ile karsı karsıya.. Telefonu 0554 681 42 20 ....

Saç kesimi Aysun Hanıma yaptırın.. Manikür ve Pedikürde de cok iyi temiz. Sizlerde varsa tavsiyeleriniz yazın.

Son düzenleme:
Mrb tesekkur ederiz sadece bayanlar mi çalışıyor sac icin bakim yapiyolar mi

Eğer kaş alımı için bir yer arıyorsanız, Makyöz Betül Bayramoglu var Dedeman tarafında. Makyaj Antalya Kaş konusu Önemli bir konu ve benim kiler orman gibi çıktığı için şeklini bozmayan bir tek Betül hn. oldu. Normal kuaförüme ayrı gidiyorum, Kaşa, makyaja makyöze gidiyorum. Onların uzmanlık alanı ve tecrübe daha yüksek sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…