tüp bebek okadar zor tedavı degıl gozunde buyutme.Hatta bısey dıyım mı ben tüp bebege başladıgımda rahatlamıstım cunku aşılama oncesınde de çatlatma ıgnesı ılaclar va denedık işte ılac al catlatma ıgnenı ol gün aşırı ılıskı oldu mu olmadımı aşılama desen yıne aynı

tup bebekte de aynı ılacı kullanıyosun ıgneyı sadece daha yuksek dozda yapıyorsun o da daha cok yumurta elde etmek ıcın.Yıne aşılamadakı gıbı kontrollerın var yumurta buyutme aşamasında .O yumurtaları topluyolar senden aynı gun eşin sperm ornegını verıyo onu laburatuarda dölluyolar takıplerı merkeze aıt sonrasında uygun gunde de senın rahmıne yerlestırılıyor o da tıpkı aşılama işlemı gıbı hıssetmıyısun bıle transferı .Aşılamayı zaman kaybı olarak gorenlerde var ama ben tum tedavılerı denemıs bırı olarak tavsıyem 1kere denenmesınden yanayım denedın olmadı 2-3ay kendılıgıne bırak (o arada da tutanlar var ılacların etkısı devam edermıs)gercı sızın erkek faktoru

olmadı tüp bebege başlanması taraftarıyım.Cunku olmayınca psıkolojık olarak sen aşagıya çekılıyorsun .Okadar ugras maddı-manevı sonunda regl olmak kötü maalesef