Aşılama Antalya da aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi nursena0707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım verdiğin bilgi için sağol bende ortalama 8 aydır falan gidiyorum ali beye çok iyi bir dr ama çok yoğun olduğu için zaman sorunu var biraz fazla zaman ayıramıyor diye düşünüyorum...ama yinede aynı dr ma devam etmeyi düşünüyorum ...bende şubat ayındaki hastalığımla birlikte gitmeyi pilanlıyorum benimde klomenle yumurtalarım büyüyor hatta ilk kullanışımda sabah akşam içmiştim ve yumurtalar aşırı büyüdüğü için çatlama iğnesi bile kullanamamıştım....inşallah allah hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün...

ben ilk aşılamamı alanya başkent hastanesinde barış bey e yaptırdım ama kesinlikle memnun kalmadım ve kesinlikle tavsiye etmem 2. aşılamamı manavgatta özel akdeniz hastanesinde cem beye yaptıracam çok iyi bir doktor tavsiye ederim

neden barış beyden memnun kalmadın ben de fatih beye gidiyorum ama cuma günü o yoktu barış bey baktı onu ilk kez gördüm alanya bu konuda iyi değil mi:uhm:

meraba arkadaşlar bende ali beye gidiyorum.2 defa aşılama yaptırdım olmadı.ali bey çok iyi bir doktordur ben hemşireyim zamanında yanında staj yaptım ama genede içim rahat diğil.çünkü ortam gerçekten çok kalabalık ve sterilizasyon yok ve yanında çalışan bir tane hemşiresi yok kızlar lise mezunu ve onlar bana çatlatma iğnesi yaptı çok rahatsız oldumm.sırf ali bey için gidiyorum.yoksa ortamm çok kötüüü.

canım ben de vural dağlıya gidiyorum.Bu gün iğnelere başladım hayırlısıyla Allah,ım isteyen herkese nasip etsin inş.

ilk önce biz de fatih beye gitmiştik daha sonra bize de vural beyi tavsiye ettiler tedaviye onunla devam edelim dedik.

ilk önce biz de fatih beye gitmiştik daha sonra bize de vural beyi tavsiye ettiler tedaviye onunla devam edelim dedik.

ben de hep fatih beye gittim ama bazı eksikleri olduğunu biliyorum en son fatih bey izinliydi barış beye gittim o daha fazla açılama yaptı zaten fatih bey çoğu zaman benim ultrason sonuçlarını ona gösteriyor barış bey de beni biliyor o da menogonun bu ay yumurtalıklarıçalıştırmadığını görünce çok şaşırdı önce çalıştırıyordu biraz kafaları karışıyor benim durumuma artık "seni beraber değerlendirelim hamile kal sen "dedi barış bey

iremsu siz ne kadardır tedavi görüyorsunuz

canım nette bir problem old. için cv. yazamadım.bizim yaklaşık 1 sene olacak neredeyse fakat eşim öğr. old. için araya tatili girdi.Aşılama anca bu aya sarktı hayırlısı bundan önce iki sefer yumurta çatlama iğnesi oldum.senin yazılarını da takip ediyordum.inş isteyen herkes yavrusuna kavuşur.

canım nette bir problem old. için cv. yazamadım.bizim yaklaşık 1 sene olacak neredeyse fakat eşim öğr. old. için araya tatili girdi.Aşılama anca bu aya sarktı hayırlısı bundan önce iki sefer yumurta çatlama iğnesi oldum.senin yazılarını da takip ediyordum.inş isteyen herkes yavrusuna kavuşur.

inşallah herkes için en hayırlısı neyse o olsun benim de araya kürtaj girince uzadı bir de bayramlar girdi derken 1 yıl oldu

meraba arkadaşlar bende ali beye gidiyorum.2 defa aşılama yaptırdım olmadı.ali bey çok iyi bir doktordur ben hemşireyim zamanında yanında staj yaptım ama genede içim rahat diğil.çünkü ortam gerçekten çok kalabalık ve sterilizasyon yok ve yanında çalışan bir tane hemşiresi yok kızlar lise mezunu ve onlar bana çatlatma iğnesi yaptı çok rahatsız oldumm.sırf ali bey için gidiyorum.yoksa ortamm çok kötüüü.

merheba nursel bende alibeye gidiyorum ve ortamdan bende malesef şikayetciyim ve yanındakilerden birini hemşire sanıyordum olmadığını senden öğrendim ve üzüldüm açıkcası....benimde martın ilk haftası aşılamam yapılacak henüz günü belli değil salı günü belli olucak ne gün yapılacağı..senden ricam biraz anlatırmısın nerede ne kadar sürede yapıyor sonrasında neler yapıyorsun....inşallah seninde tüm isteyenler gibi duan kabul olur....

Back
X