Antalya da dogum icin guvenilir doktor

Dariantalya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
10
1
1
44
Kizlar merhaba. Hep forumlardan bilgi alir dolasirdim. Ama simdi 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. İlk kontrolumden itibaren gidip memnun kalabilecegim titiz guvenilir bir doktor onerisine ihtiyacim var... Bilgilerinizi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba bende dolaşırken yeni gördüm yazdıklarınızı elektriğinizin tuttuğu bir doktor buldunuz mu ? Merak ettim

Merhaba bende dolaşırken yeni gördüm yazdıklarınızı elektriğinizin tuttuğu bir doktor buldunuz mu ? Merak ettim
Evet buldum. Ertugrul akdas doktorum medstarda. Kendisi net
Evet buldum. Ertugrul akdas doktorum medstarda. Kendisi gayet acik net konusan bir doktor. Detayli bir sekilde sordugunuz her soruya cevap veriyor. En cok da ilaclara yonelmekten cok once dogal yolu varsa onu tercih ediyor. Bu yuzden ben cok memnunum.

Evet ben de gitmiştim arkadaşımın tavsiyesi ile benim de elektriğim çok uymuştu. Aslında yine ona mı gitsem derken başka bir rahatsızlığım olması beni başka doktora sevketti. Ama onla da uyuşmazsam Ertuğrul bey e dönerim diyorum

Baska rahatsizliginiz nedir hangi doktora gidiyorsunuz belki yardimci olabilecegim baska bir konu olur. Ozur dilerim ozelinize girmek istemem tabi

Baska rahatsizliginiz nedir hangi doktora gidiyorsunuz belki yardimci olabilecegim baska bir konu olur. Ozur dilerim ozelinize girmek istemem tabi
Yok rica ederim özel bir durum değil. Uzun süredir geçmeyen bel ağrılarım var ameliyat oldum geçen sene. Sinirlerde hasar falan da oluşmuş sırt üstü hiç yatamıyorum. Ameliyat olduğum doktorum Medikal park'da Burak Germen di. Çok da sevdiğim bana her konuda yardımcı olan bir doktordu. Onun eşi de kadın doğum uzmanıymış. Ayşegül Tezcan Germen ona gitmeyi düşünüyorum bu yüzden iletişim kurmaları daha kolay olur diye

Anladim. Bir deneyin tabi. Ama dediginiz gibi elektriginizin tuttugu rahat hissettiginiz bir doktor olmasida cok onemli. Cok cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…