antalya da dr tavsiyesi

Kuzu ister msj at ister burda yaz. Bana şifa hastanesi yakın ama dr ler ile ilgili bi bilgim yok.

Burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile Medisu hastanesi Mehmet beye gittim. Çok menunum. Eşi de kendisi de profesör. bu nedenle muayenesi de pahalı. diğer doktorların da iyi olduğunu duydum. memnun olan arkadaşlar var. koraydı ismi galiba arkadaşımın gittiği.
Sadece sıra geç geliyor, bir de bazen acil ameliyatları çıkıyor.
En güzel tarafı çok zaman ayırdığı için ve iyi bilgilendirdiği için içim rahat ayrılıyorum hep. Bir de akşam saatlerinde randevu alabildiğimden iş çıkışı veya acil durumlarda gidebiliyorum.

Ben medusu hastanesinde özlem hanıma gidiyorum kendisinden memnunum ama hastaneyi beğenmedim bende başka doktor arıyorum varsa bildiğiniz benide bilgilendirirseniz çok seviniriöim

Canım şifa hastanesi varsak da fatma kübra ile sinem arasında kaldım ama kantatı secıcem heralde.
Slm geçmiş msjlar biraz ama fatma kübra ya gidip memnun kaldın mı acaba. Medicalpark a gidiyorum ben ama şifa bana daha yakın. Değiştirmeyi düşünüyorum. Fatma kübra hala o hastanedeymiş.

Doktor onemli ama hastane konforu ortamida cok onemli ben perge kadin dogum doktoruna gttigimde memnun kaldim ama hastane malumunuz kalabalik ve şartlar belli dogum icin olsa baska bi hastane arayisina girerim dogum icin ofm yi tercih eden var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…