Antalya da iyi bir kadin dogum uzmani tavsiye edermisiniz?

atalia

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1
0
16
Antalya
1 senedir adet duzensizligim var, ve ultrasyonda cok sayida mikrokist var dediler, sadece adet sökücü vererek yolluyorlar ama bu çozum değil. bir kez yasemin verdıler tansyonum 180 çıktı ölecem sandım. kimse ilgilenmiyor :( bana bir doktor tavsiye edin Antalyada lutfen

1 senedir adet duzensizligim var, ve ultrasyonda cok sayida mikrokist var dediler, sadece adet sökücü vererek yolluyorlar ama bu çozum değil. bir kez yasemin verdıler tansyonum 180 çıktı ölecem sandım. kimse ilgilenmiyor :( bana bir doktor tavsiye edin Antalyada lutfen
merhaba canım ben kendı doktorumdan cok memnunum sana o konuda yardımcı olur umarım antalya lara da ozel medline hastanesınde Uz. Dr. Alp Çeliker umarım faydası dokunur gecmıs olsun

merhaba ben sana ısrarla medstar antalya hastanesinde(eski adı andeva yıldız) şerife şeniz süpürtülü'yü ya da medisu hastanesinde prof.dr. seyide soysal'ı tavsiye ederim.ama seyide hnm. da randevu bulmak çok zor bilgin olsun.ben her ikisinden de çok memnunum.

Back
X