Antalya'da oturuyorum.Henüz hamile değilim.Planlı gebelik için samimi, sorularıma sıkılmadan cevap verebilecek ve alanında gerçekten uzman doktor önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
tavsıyemı dınlemen umuduyla (medısı Hast.) prf.dr seyıde soysal_esı mehmet soysal sıddetle tavsıye ederım 6 ay once dogumummu seyıde hanım yaptı.Genel gebelık kontrollerınde de ona gıdıyordum.supeerrr bı bayan dr
tavsıyemı dınlemen umuduyla (medısı Hast.) prf.dr seyıde soysal_esı mehmet soysal sıddetle tavsıye ederım 6 ay once dogumummu seyıde hanım yaptı.Genel gebelık kontrollerınde de ona gıdıyordum.supeerrr bı bayan dr
Bende Antalyada jinekolog arıyorum.2 doğum yaptım ve ikisinde de farklı doktordu ve çocuğun suyu azaldı diyip beni sezeryana almaya çalıştılar.Araştırma hastanesin gittiğimdeyse durumunun iyi olduğunu söylüyorlar.Güvenim çok sarsıldı devamlı gidebileceğim en önemliside güvenilir bir doktor arıyorum.
medısuya gıden arkdaşlarım oldu ve çok memnun kaldılar.ben de vıtaleye gidiyordum,ben de çok memnundum.forumda arama yaparsanız bu konuyla alakalı daha önceki mesajlar var onlara ulaşabilirsiniz.
Antalya'da oturuyorum.Henüz hamile değilim.Planlı gebelik için samimi, sorularıma sıkılmadan cevap verebilecek ve alanında gerçekten uzman doktor önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Mehmet Emin Soysal in hastasiyim. Alakali ve isinin ehli bir profesor. Dikkatinizi cekerim uzman degil prof. Ucreti gayet uygun, hastasiyla ilgili ve normal dogum onerip tesvik ediyor. Tek bakista her seyi anliyor ve sundugu cozumlerden memnun olmayan hic kimseyle daha karsilasmadim. Siddetle tavsiye ederim.