antalya da kadin doğumcu..

mother bear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
638
9
96
kızlar merhaba biz bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz aylardır ve bu işin ehli bi doktor bulamadım doğum ve sonrası için var iyi doktorlar ancak gebe kalma konusunda iyi bir doktor bulamadım lütfen yardım edin mafoldumben

selam canım RABBİM yardımcınız olsun , ben Antalyadaydım bildiğim doktorları yazayım , atatürk devlet hastanesinde yani eski ssk da Ali KIZILATEŞ var hastaneye gidersen hiç ilgilenmiyor hastanenin karşısında yazanesi var bir arkadaşımın bebeği olmuyordu yazanesine gitti sonuç aldı bir kaç kişidende duydum iyi olduğunu ben hastaneye gittim hiç ilgilenmedi bu yüzden sevmemiştim ama dediğim gibi özeline gidersen çok ilgiliymiş

birde Selda Ümit ATALAY oda ilgili bir doktor onada gidebirsin oda aynı hastanede , ikisini de dene istersen

canım benim çok sağol ben ssk hastanesi muammer öztürk e gitmiştim hiç ilgilenmedi muayanesine gittim üstelik bebeğin nasıl oluşacanı anlattı gönderdi resmen hiç memlun kalmadım bu dediğin doktorlarada bi bakayım inş.vesile olur Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

başka bir topiktede sormuşsun canım ... medisu hastanesi özgür kavaz.. bi git derim. ben onun sayesinde 1 senenin sonunda hamileyim...

benim doğal yolla oldu bebeğim çok şükür
ark.uzun uğraşlar verdi dr. dr. gezdi ve en son tıp fakültesinde ömür bey hem tedavi etti hemde bebeğini verdi kucağına cimcimemiz 21 aylık oldu şükür tavsiye ederim canım

aaa birde ali fuat bey var vitale hastanesinde
daha önce bucaktaydı infertilite konusuna uzman çok duydum methini canım

aaa birde ali fuat bey var vitale hastanesinde
daha önce bucaktaydı infertilite konusuna uzman çok duydum methini canım
sağol cnm baya aklıma yattı bu doktor başka forumlardada duymuştum bbi fiyatlarını öğreneyimde olabilir.çok sağol tekrardan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…