ANTALYA DA normal doğum için HASTANE VE DR ÖNERİLERİNİZ

fatima07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
2
0
36
Antalya
Kızlar slm.18 haftalık gebeyim. Doktorum 2 hafta öncesine kadar esin tandı ama artık degiştirdim.sormayın ayrı bi hikaye ... şimdi şirinyalı da dr aysegül germen e gidiyorum. çok şükür çok memnunum.dogum için hastane tavsiyelerinizi ve doktorum aysegül hanım hakkında tecrübesi ve bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirm...

canım ben vitale ye gıdıyorum.doktorum da sema hanım.hastane guzel ımkanlarıda çok aslında doktorumda ıyı ,şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı ama bıraz soğuk.bende bu yuzden degıştırsem mı degiştirmesem mı kararsızım.bir de larada figen demir var o da çok iyi bi doktor önerenler var.belkı bende oraya gıdıcem bı dahakı sefere.yalnız bu doktor işi çok zor kime güvensem bende kararsızım..

canım bende arkadaslarımdan duydugum kadarıyla dr güler yüzlü olması doğum anında insanı motive ediyor. sonucta birçok kimseye göre doğum normal birsey ama aslında öle değil.hersey yolunda giderken aniden bi koplikasyon olusabilir.(Allah korusun) onun için özel dr seciyoruz ve o kadar da para veriyoruz,bir gülümseyip bizi rahatlatması bile zorla olacaksa bence de değiştir derim.bende dr daha yeni degiştirdim bu hafta 2. defa gidicem bakalım hangi hastanelerle calişiyor,ona göre arastırma yapabilirim
vitalinin de normal doğum yaptırdıgını duydum bakalım bu hafta yavas yavas karar alıcam.

canım bende vitalede sema hanıma gitmiştim muayeneye fakat banada çok soğuk geldi rahatlıkla hiç birşey soramadım bir daha da gitmedim.Andeva yıldızda gökbay elpek'e gitmiştim memnun kalmıştım fakat evime yakın olduğu için, hem de bir arkadasım vitalede doğum yaptı memnun diye vitalede ali fuat bey varmış ona gidicem randevu aldım bakıcam umarım memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…