Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada hayırlı olsun bebişiniz, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar Antalya da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı çok memnun kaldığınız
amin inşallahBu arada hayırlı olsun bebişiniz, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar bende antalyadayım. Medstar topçular hastanesi Ünal yirmibeş tavsiye ederimkızlar Antalya da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı çok memnun kaldığınız
sizin kaç haftalık ben daha yeni başlayacam şimdilik devlet hastanesine gidiyorum ama özelde devam etmek istiyorum bir türlü karar veremedim
kızlar bende antalyadayım. Medstar topçular hastanesi Ünal yirmibeş tavsiye ederim
çok üzüldüm adınıza. Kime gidiyordunuz özel doktor olarakBen de dün konu açmıştım, kimse cevap yazmadıantalya'dan kimse yok galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-kadin-dogum-dokturu-tavsiyeleriniz.959423/
sağol canım değerlendiricemkızlar bende antalyadayım. Medstar topçular hastanesi Ünal yirmibeş tavsiye ederim
çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun bebeğiniz, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende çok üzüldüm canım, allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 2 ay önce düşük yapmıştımBen de dün konu açmıştım, kimse cevap yazmadıantalya'dan kimse yok galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-kadin-dogum-dokturu-tavsiyeleriniz.959423/
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza evlat almayı nasip etsin inşaallah, bana dua edin olur mu?bende çok üzüldüm canım, allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 2 ay önce düşük yapmıştım
Yani burda isim vermek doğru olur mu bilmiyorum, takipleri iyiydi ama benim için sonuç iyi olmadı. Başka doktora gitseydim de sonuç değişmeyecekti, takdir sonuçta. Benim bebeğimin nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış. Ama sizin gittiğiniz doktor değil, onu söyleyebilirim.çok üzüldüm adınıza. Kime gidiyordunuz özel doktor olarak![]()
Evet takdiri öyleymiş maalesefYani burda isim vermek doğru olur mu bilmiyorum, takipleri iyiydi ama benim için sonuç iyi olmadı. Başka doktora gitseydim de sonuç değişmeyecekti, takdir sonuçta. Benim bebeğimin nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış. Ama sizin gittiğiniz doktor değil, onu söyleyebilirim.
Amin inşaallah, çok teşekkür ederim duanız için. Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin.Evet takdiri öyleymiş maalesefRabbim size de en kısa zaman da tekrar nasip etsin inşallah
![]()
haklısınızBana sordunuz sanırım, ben 3 eylülde ölü doğum yaptım, 40 haftalık bebeğimi kaybettim. Özele gidiyordum, çok övmüşlerdi. Sonuç böyle oldu maalesef. Doktoru suçlayamam, güleryüzlü ve ilgili gibiydi ama tekrar aynı doktora gitmek istemiyorum haliyle. Hazır olduğumda yeniden gebelik istiyorum ama dediğim gibi aynı doktoru görmek istemiyorum. Özelde para verdiğiniz için zaten güleryüzlü ve ilgili oluyolar. Devlet hastanesinde kime gidiyorsunuz?
Amiiinnnnn inşaallah, melek oldu bizim bebeklerimiz, öyle düşünmek lazım. Rabbim zamanı gelince bana da nasip eder inşaallah. Siz yorulmayın bu aralar, ağır kaldırmayın, yukarı bi yerlere ızanmayın. Dinlenin güzelce, inşaallah gönlünüze göre bi doktor bulursunuz.haklısınızüzülmeyin ama inşallah yine olur. bende 2 ay önce düşük yaptım çok üzülmüştüm nasip işte allah kimsenin elini boş koymasın
inşallahAmiiinnnnn inşaallah, melek oldu bizim bebeklerimiz, öyle düşünmek lazım. Rabbim zamanı gelince bana da nasip eder inşaallah. Siz yorulmayın bu aralar, ağır kaldırmayın, yukarı bi yerlere ızanmayın. Dinlenin güzelce, inşaallah gönlünüze göre bi doktor bulursunuz.