Antalya da önerebileceğiniz özel doktor var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sbkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sbkm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
37
12
8
35
kızlar Antalya da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı çok memnun kaldığınız

sizin kaç haftalık ben daha yeni başlayacam şimdilik devlet hastanesine gidiyorum ama özelde devam etmek istiyorum bir türlü karar veremedim

Bana sordunuz sanırım, ben 3 eylülde ölü doğum yaptım, 40 haftalık bebeğimi kaybettim. Özele gidiyordum, çok övmüşlerdi. Sonuç böyle oldu maalesef. Doktoru suçlayamam, güleryüzlü ve ilgili gibiydi ama tekrar aynı doktora gitmek istemiyorum haliyle. Hazır olduğumda yeniden gebelik istiyorum ama dediğim gibi aynı doktoru görmek istemiyorum. Özelde para verdiğiniz için zaten güleryüzlü ve ilgili oluyolar. Devlet hastanesinde kime gidiyorsunuz?

sizin kaç haftalık ben daha yeni başlayacam şimdilik devlet hastanesine gidiyorum ama özelde devam etmek istiyorum bir türlü karar veremedim

bende çok üzüldüm canım, allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende 2 ay önce düşük yapmıştım
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza evlat almayı nasip etsin inşaallah, bana dua edin olur mu?

çok üzüldüm adınıza. Kime gidiyordunuz özel doktor olarak :KK43:
Yani burda isim vermek doğru olur mu bilmiyorum, takipleri iyiydi ama benim için sonuç iyi olmadı. Başka doktora gitseydim de sonuç değişmeyecekti, takdir sonuçta. Benim bebeğimin nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış. Ama sizin gittiğiniz doktor değil, onu söyleyebilirim.

Yani burda isim vermek doğru olur mu bilmiyorum, takipleri iyiydi ama benim için sonuç iyi olmadı. Başka doktora gitseydim de sonuç değişmeyecekti, takdir sonuçta. Benim bebeğimin nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış. Ama sizin gittiğiniz doktor değil, onu söyleyebilirim.
Evet takdiri öyleymiş maalesef :( Rabbim size de en kısa zaman da tekrar nasip etsin inşallah :dua:

Bana sordunuz sanırım, ben 3 eylülde ölü doğum yaptım, 40 haftalık bebeğimi kaybettim. Özele gidiyordum, çok övmüşlerdi. Sonuç böyle oldu maalesef. Doktoru suçlayamam, güleryüzlü ve ilgili gibiydi ama tekrar aynı doktora gitmek istemiyorum haliyle. Hazır olduğumda yeniden gebelik istiyorum ama dediğim gibi aynı doktoru görmek istemiyorum. Özelde para verdiğiniz için zaten güleryüzlü ve ilgili oluyolar. Devlet hastanesinde kime gidiyorsunuz?
haklısınız :( üzülmeyin ama inşallah yine olur. bende 2 ay önce düşük yaptım çok üzülmüştüm nasip işte allah kimsenin elini boş koymasın

haklısınız :KK43: üzülmeyin ama inşallah yine olur. bende 2 ay önce düşük yaptım çok üzülmüştüm nasip işte allah kimsenin elini boş koymasın
Amiiinnnnn inşaallah, melek oldu bizim bebeklerimiz, öyle düşünmek lazım. Rabbim zamanı gelince bana da nasip eder inşaallah. Siz yorulmayın bu aralar, ağır kaldırmayın, yukarı bi yerlere ızanmayın. Dinlenin güzelce, inşaallah gönlünüze göre bi doktor bulursunuz.

Kızlar selam ben hamile değilim maalesef 6 aydır düşünüyoruz ama gelmek İstemiyo bebeğimiz ben size özel iki doktor söyleyim Gülbin hanım memorial ve Vitale de Ali Fuat Şengör çoğu hasta memnun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Amiiinnnnn inşaallah, melek oldu bizim bebeklerimiz, öyle düşünmek lazım. Rabbim zamanı gelince bana da nasip eder inşaallah. Siz yorulmayın bu aralar, ağır kaldırmayın, yukarı bi yerlere ızanmayın. Dinlenin güzelce, inşaallah gönlünüze göre bi doktor bulursunuz.
inşallah

Back
X