Antalya da önerilecek dr

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.444
7.744
198
Merhaba arkadaşlar ben antalyaya dr a gidecem bana önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? Ali fuat şengör diye bi dr varmış bilginiz var mı nasıl bi dr?

Bende Antalya Manavgata gececegim. Epey bir süre orda kalacağım. Kontroller için onerebileceginiz doktor var mı?

Ali Fuat bey çok yoğun ya özel değil devlet sanki doktor olarak iyi ama özel olacaksa melek hanım var medikal de ama Ali beyi de dene ben hepsine gitmiştim açıkcası iyi birini bulana kadar hala emin değilim :)))

Ali Fuat bey çok yoğun ya özel değil devlet sanki doktor olarak iyi ama özel olacaksa melek hanım var medikal de ama Ali beyi de dene ben hepsine gitmiştim açıkcası iyi birini bulana kadar hala emin değilim :)))
Yoğun mu :( ben onu istiyordum bi tanıdığım ona gidiyor... hafta içi randevu alıcaz inşallah alabiliriz..

Yoğun mu :KK43: ben onu istiyordum bi tanıdığım ona gidiyor... hafta içi randevu alıcaz inşallah alabiliriz..
Canım randevu aldım gittim sabah giriş yaptım sonra dörde kadar bekledim sıram tam geldi derken ameliyata çıktı bak sabah sekiz de güya sıra alarak gittim ve bana söylenen sekiz de alacak sizi hemen para iadesi aldım kavga ettim çıktım evet doktor iyi olduğu için talep fazla muayene ücreti de 65 ₺ diğer özellere göre gayet uygun o yüzden devletten farkı Yok asla doktorun kendisine lafım Yok ilgili iyi ama beklemekten usanmam dersen git tabi vitale iyi bir hastane bende eve yakın diye gittim ama bir daha o beklentiyi sonrası hüsranı göze alamam açıkcası

Canım randevu aldım gittim sabah giriş yaptım sonra dörde kadar bekledim sıram tam geldi derken ameliyata çıktı bak sabah sekiz de güya sıra alarak gittim ve bana söylenen sekiz de alacak sizi hemen para iadesi aldım kavga ettim çıktım evet doktor iyi olduğu için talep fazla muayene ücreti de 65 ₺ diğer özellere göre gayet uygun o yüzden devletten farkı Yok asla doktorun kendisine lafım Yok ilgili iyi ama beklemekten usanmam dersen git tabi vitale iyi bir hastane bende eve yakın diye gittim ama bir daha o beklentiyi sonrası hüsranı göze alamam açıkcası
Ama hadi diyelim ki çatlama iğnesi yapacak onun içinde nasıl erteleyecek ki öyle olanlara öncelik mi veriyor acaba.. ben daha önce yanındaki tüp bebek hastanesine gitmiştim kemal beye onada iyi diyorlar olmazsa oraya gideriz bi arkadaşım kemal beye gitti ama yumurtaları boş çıktı tüp bebek olmadı... ama ona gidip memnun olanda çok.. bana çok erken dediği için bırakmıştım.. ali beye görünemezsen kemal beye geçerim artık..

Kızlar Seyide Soysal Hakkında ne düşünüyorsunuz Bu konuyu takipteyim

Bende yarın için melek hanımdan randevu aldım. Sen yumurta çatlatma için mi gitmiştin canım

Bende yarın için melek hanımdan randevu aldım. Sen yumurta çatlatma için mi gitmiştin canım
Yok hayır sadece hamilelik öncesi bı sıkıntı olup olmadığını bilmek içimin gittim hormon testi yaptı herşey normaldi ki eşimden test istedi ona gerek kalmadan öbür ay hamile kaldım düşük oldu maalesef ama iyi bi doktor ilgili Güleryüzlü

Yok hayır sadece hamilelik öncesi bı sıkıntı olup olmadığını bilmek içimin gittim hormon testi yaptı herşey normaldi ki eşimden test istedi ona gerek kalmadan öbür ay hamile kaldım düşük oldu maalesef ama iyi bi doktor ilgili Güleryüzlü
Sağol canım. Dilerim bir an evvel tekrar hamile kalırsın;)

Back
X