- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
- Konu Sahibi Haticecimmm
-
Ankara yakın mıAntalya’yı bilmiyorum illaki vardır ama Ankara’da yakın oraya gidebilirsen orada daha çok .
Hahaha teşekkür ederimKonun yukarıda dursun diye yorum yapıyorum
İllaki bir bilen çıkarKonun yukarıda dursun diye yorum yapıyorum
Antalyada değil istanbulda var. Bende Ankarada yaşıyorum online terapi aldım. 5 seansta çözdük. Ismi Mehtap Ak. klinik psikoloğu.Merhaba arkadaşlar . Antalya da çok iyi önereceğiniz Kadın doğum yada psikolog var mı? Birbirimizle paylaşalım☺
Ankara ya gitmek zor. Online mi? Ne kadar acabaAntalyada değil istanbulda var. Bende Ankarada yaşıyorum online terapi aldım. 5 seansta çözdük. Ismi Mehtap Ak. klinik psikoloğu.
Baktım simdi Antalyada direk cised subesı varmıs. Cok IyıMerhaba. Cised in sitesinde il ilçe seklınde yazınca cised sertifikası alan psikolog veya doktorlar cıkıyor ordan arastırabılırsınız
Cised terapistler diye gırınce sıtede asagı ın orda il sececeksın. Antalya subesı olarak cıkıyorNerden baktınız acaba
Antalya da mı acaba?Merhaba Ayla üçkuyu doktoru tavsiye ederim konusunda uzman doktor. Benim ki basit bir durumdu gerçi çatal fobim oluşmuştu yaklaşımıyla yendim ondan başka doktora gidemiyorumSizin derdinize de derman olur
Evet konyaaltinda muayenesi varAntalya da mı acaba?
8000 lira istediEvet konyaaltinda muayenesi var
Çatal fobisi nedirMerhaba Ayla üçkuyu doktoru tavsiye ederim konusunda uzman doktor. Benim ki basit bir durumdu gerçi çatal fobim oluşmuştu yaklaşımıyla yendim ondan başka doktora gidemiyorumSizin derdinize de derman olur
Doğum masası varya ona çıkamamak sanırım canımmÇatal fobisi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?