Antalya doğum için hastahane tavsiyesi

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Arkadaşlar Antalya da doğum için hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz özel hastanelerin fiyatları nedir

med star Topçular iyi diye duydum Doktorum söylemişti..gece ve gündüz ebeleri iyiymiş hastane ortamı da sakinmiş. Med starda Ünal beyi öneren çok kişi var forumda. Ayrıca Memorial hastanesi de iyi fakat gece ebeleri iyi değil demişti

Bende medstar nilsem hanima gidiyorum doktorum iyi ama dogum icin duyduklarinizi paylasir misiniz ?

Merhabalar canım ben doğumumu antalya medstar topçularda yaptım drum ünal beydi çok çok çok memnun kaldım aynı şekilde tavsiye ettiğim 3 arkadaşımda aynı doktora gitti ve önce Allahın izniyle sonrada dr ünal bey sayesinde bebişlerimize kavuştuk düşünürsen muhakkak tavsiye ederim kendisini daha öncedende tanıyorum sormak istediğin bişey varsa drla ilgili hastaneyle ilgili cevaplayabilirim..

Merhabalar canım ben doğumumu antalya medstar topçularda yaptım drum ünal beydi çok çok çok memnun kaldım aynı şekilde tavsiye ettiğim 3 arkadaşımda aynı doktora gitti ve önce Allahın izniyle sonrada dr ünal bey sayesinde bebişlerimize kavuştuk düşünürsen muhakkak tavsiye ederim kendisini daha öncedende tanıyorum sormak istediğin bişey varsa drla ilgili hastaneyle ilgili cevaplayabilirim..
Ben de nilsem hanimdan cok memnunum ama erken oldugu icin henuz dogum hakkinda konusmadik cok :) Nilsem hanima da cok alistim degistirmek istemiyorum sadece hastane kosullari dogum sirasinda nasil onu merak ediyorum :) biraz kalabalik ya korkutuyor beni :)

3 ay oldu sanırım görümcem Özel Akdeniz Şifa Hastanesinde doğum yaptı sezeryan ile çok memnun kaldı.
Bebeği sarılık oldu Medstar da tedavi oldu, çocuk doktoru olarakta o hastaneyi seçtiler.

Ben de nilsem hanimdan cok memnunum ama erken oldugu icin henuz dogum hakkinda konusmadik cok :) Nilsem hanima da cok alistim degistirmek istemiyorum sadece hastane kosullari dogum sirasinda nasil onu merak ediyorum :) biraz kalabalik ya korkutuyor beni :)
Bence hiç endişelenmeyin herkes işini o kadar ustaca yapıyor ki siz daha farkına varamadan bebeğinizi kucağınıza alıyorsunuz bile ki ben doğumhanedeyken 5 kişi falan vardı ama doğum esnasında 3 kişiydi yanlış hatırlamıyosam:)) rahat olun yani

3 ay oldu sanırım görümcem Özel Akdeniz Şifa Hastanesinde doğum yaptı sezeryan ile çok memnun kaldı.
Bebeği sarılık oldu Medstar da tedavi oldu, çocuk doktoru olarakta o hastaneyi seçtiler.
Doktoru kimdi, bende şifaya gidiyorum.

Back
X