Antalya Doktor Tavsiyesi

Buryaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
47
31
3
Arkadaslar Antalya'da iletisimi iyi ve dogumda memnun kaldiginiz doktorlar kimler? Lutfen yardim edin!

Medstar topçular dr. müjde şekeroğlu' nu kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik süresi boyunca sürekli iletişim halinde ve çok ilgiliydi. Üç hafta önce hipertansiyondan dolayı kanama ve plesantanın eşinden ayrılmasıyla acil sezeryana alındım. Müjde hanıma mesaj attım. Anında aradı ve hemen hastaneye gelin dedi. Hastaneyi ve ameliyat ekibinide aramış.Biz gittiğimizde ameliyathane ve ekip hazırdı. Hemen doğuma alındım. Beş dakika daha geç gitsem kaybedeceğim bebeğimi önce allahın sonra müjde hanımın sayesinde kucağıma aldım.

Melek hanıma gitmedim ama ayhan yılmaz ve eşi mine yılmaz işinde çok başarılı
Cok tesekkur ederim size. Arastirdim ve randevumu aldim. Su anda aradigim yaklasimi buldum gibi. Dogal dogum, doula, ten tene temas gibi. Umarim muayne de olumlu gecer. Tekrar tesekkurler.

Prof. Dr. Seyide SOYSALhakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?

Benim yorumumu dikkate al gözün kapalı git OFM AKİF KOSEYAHYAOGLU
3 yıl önce ben düşük yaptım düşüğü önlemek için hiçbirşekilde müdahale etmedi ayrıca gece birde dalga geçer gibi telefonda bana hastaneye 100 tl yatma parası verme boşuna demişti hastaneye gittiğimde de ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm hiçbir müdahale yapmadı yapılmadı

3 yıl önce ben düşük yaptım düşüğü önlemek için hiçbirşekilde müdahale etmedi ayrıca gece birde dalga geçer gibi telefonda bana hastaneye 100 tl yatma parası verme boşuna demişti hastaneye gittiğimde de ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm hiçbir müdahale yapmadı yapılmadı
Geçmiş olsun. Her insanın olumsuz bi yani, yanlis bi hareketi mutlaka vardır. Normal doğum diye diretmesi dışında ben memnun kaldım. 40+6da da kendi isteğimle sezaryen a girdim zaten.

Geçmiş olsun. Her insanın olumsuz bi yani, yanlis bi hareketi mutlaka vardır. Normal doğum diye diretmesi dışında ben memnun kaldım. 40+6da da kendi isteğimle sezaryen a girdim zaten.
Evet malesef müdahale etmesi gerekirken etmedi ilk gün lekelenme oldugunda bebeği görmüştü bişey yapamam bazı kadınlarda doğuma kadar lekelenme olabilir deyip evime göndermişti ikinci günde ağrıyla sürünerek hastanede düşük yapmıstm. Teşekkür ederim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizede sizede

Evet malesef müdahale etmesi gerekirken etmedi ilk gün lekelenme oldugunda bebeği görmüştü bişey yapamam bazı kadınlarda doğuma kadar lekelenme olabilir deyip evime göndermişti ikinci günde ağrıyla sürünerek hastanede düşük yapmıstm. Teşekkür ederim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizede sizede
Ne zaman oldu peki bu olay şuan nasılsınız

Back
X