- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 35
Bu arada burdan tanıstıgınız biri oldumu ya ben kendi memleketimden konusacak kimseyi bulamadımNe zaman oldu peki bu olay şuan nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada burdan tanıstıgınız biri oldumu ya ben kendi memleketimden konusacak kimseyi bulamadımNe zaman oldu peki bu olay şuan nasılsınız
Anladım.. İnşallah en kısa zamanda dolar kucaginizz2014 agustosda oldu o zamandan beride bir daha olmadı
İnş hayırlısı rabbimdenAnladım.. İnşallah en kısa zamanda dolar kucaginizz
Kaç aylık bebeğinizAnladım.. İnşallah en kısa zamanda dolar kucaginizz
9 unda 8 aylık olcak :)Kaç aylık bebeğiniz
Maşallah allah bağışlasın nerede oturuyorsunuz birbirimizd yakınmıyız acaba9 unda 8 aylık olcak :)
Valla olabilirMaşallah allah bağışlasın nerede oturuyorsunuz birbirimizd yakınmıyız acaba![]()
Konyaaltında oturuyorum bendeValla olabilirBen termessos bulvarindayim siz ?
Anaaaauuu komşuKonyaaltında oturuyorum bende![]()
Aaa neresindeler bende uncalıdayım evet orası uzak kalıyo birazAnaaaauuu komşuUncalida annemler var. Bizde burdan tasinicaz inşallah çarşının içine. Bizim buranın ulaşımı çok sıkıntılı
Lojmandalar kapalı pazarın yanındakiAaa neresindeler bende uncalıdayım evet orası uzak kalıyo biraz
Lojmandalar kapalı pazarın yanındaki
Nerelisiniz antalyalımısınız kaç yaşındasınız
Yurtdisinda doğdum 2001 senesinde geldik buraya 24 yasindaym ^_^Nerelisiniz antalyalımısınız kaç yaşındasınız
Hımm bende 27 yim. Antalyalıyım asıl mesleğim muhasebeciyim ama yapmıyorum. Hobilerim var onlarla uğrasıyorumYurtdisinda doğdum 2001 senesinde geldik buraya 24 yasindaym ^_^