Antalya Dr. Avni Hakan Ölmeztürk

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
827
53
Dr. Avni Hakan Ölmeztürk e burun estetiği olan var mı? Olduysanız memnun kaldınız mı?

Merhaba 7 Temmuzda Hakan beye karın germe ve yanlara lipo oldum. Ameliyat sonrası çok rahat geçiyor , ben memnun kaldım.

Hamgi hastane de oldunuz acaba, fiyat ne kadar ve suan nasilsinz, ne kadar kilo ile oldunuz,cok sey sordum ama kusura bakmayin bende olacagim arastiriyorum. Antalyadaym bende.

Ben Isparta’da Davraz Yaşam hastanesinde oldum 62 kilo ile girdim kilo çok değildi fakat karnım çok sarkmıştı minyon bir tip olduğum için karnımı hiç bir şekilde saklayamıyordum.Bugün 22. gündü bantlarım yeni çıktı dikiş izi süper gözüküyor 15 gün hareketlerim kısıtlıydı şu an evde her işi yapabiliyorum.Hakan beyle mutlaka görüş derim, ,çok başarılı, çok memnun kaldım, benim için kabus olan bir ameliyat süreci çok konforlu geçti. Keşke bu ameliyatı daha önce olsaydım diyorum. Merak ettiğin başka bir şey olursa cevaplarım.

Arkadaşlar kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yaklaşık 1 buçuk sene önce burun estetiği yaptırdım ama paramla rezil oldum diyebilirim. Şuan burnum yamuk ve burun ucum düşük kimse estetik yaptırdığıma inanmıyor. Ameliyat sonrası iletişim ve ilgi sıfır zaten bir kaç kere gittiğimde bu konuyla alakalı resmen teselli verip geçiştirdi.

Arkadaşlar kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.
Kesinlikle doğru. Şuan o kadar paraya bu adama ameliyat olduğum için deliler gibi pişmanım. İyisi olsun derken daha beteri oldu.tamamen hayal kırıklığına uğradım.

Evet kesinlikle param çöp oldu ve eskisinden daha kötü liposakşın yaptırdım uzak durun derim ilgi alaka sıfır paracı bir doktor

Dr Avni Hakan ÖLMEZTURK Lumecca cihaz ile leke için deneme yapacaz dediler yaptığı kişilerin lekelerinin geçtiğini söylediler lekelerim koyulasti daha kötü oldu. Tekrardan Dr Avni Hakan OLMEZTURKe gittim lekelerimin koyulastigini ve kötü olduğunu söyledim ve gösterdim ben yaptığım amaliyatin dikiş izine bile garanti vermiyorum saçla ilgili sorunlara bile garanti vermiyorum degilki leke için garanti vereyim dedi eee ne yapacam dedim ben yaptığıma garanti vermiyorum dedi bir daha estemita kliniğe gitmek istemiyorum gerçekten oraya gitmek isteyenlere de tavsiye etmiyorum.

Back
X