Antalya Dr. Fatma Kubra Güvenç bilgi

Hnd26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
233
52
48
32
Antalya akdeniz şifa hastanesinde fatma Kubra güvenç hanıma gidenler var mi acaba nasıl bir doktor bilgi verir misiniz

Ben sadece bi kere gittim. Yarın da kontrolüm var. Doğum yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim. Bende merak ediyorum.

Ben sadece bi kere gittim. Yarın da kontrolüm var. Doğum yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim. Bende merak ediyorum.
Ben şubat ayından beri gidiyorum kadın gayet ilgili ama gidenlerinde yorumlarını merak ettim açıkçası internettede yok hiç bir yorum hastane hakkında yorum var ama doktor hakkında yok malesef

Bide yeni tedaviye başladım o yüzden merak ediyorum bir yıldır bekliyorum zaten biraz daha beklesem bisey kaybetmem ama yinede beklemek istemiyorum insan yıpranıyor çünkü

Bide yeni tedaviye başladım o yüzden merak ediyorum bir yıldır bekliyorum zaten biraz daha beklesem bisey kaybetmem ama yinede beklemek istemiyorum insan yıpranıyor çünkü
Nerde oturuyorsun. Ben medical park taki melek hanıma gidicem. Orda yumurta çatlatma tedavisi yapan bi komşum memnun olmadığını söyledi.

Nerde oturuyorsun. Ben medical park taki melek hanıma gidicem. Orda yumurta çatlatma tedavisi yapan bi komşum memnun olmadığını söyledi.
Kizilarikta oturuyorum da ben burda kimseyi tanimiyorum eskisehirden gelin geldim o yüzden kimseden bu tavsiye alamadim 3 ay kl9me ve catlatma ignesi dedi doktor film çektirmedi 3 ay sonunda olmazsa çekelim dedi komşunuz hangi doktora gittiki acaba ertuğrul bey varmis ondan pek memnun değil gidenler fatma hanım hakkinda hiç bir yorum yok internette bende merak ettim ama bilmiyorum hastanenin ücretleri uygun benim arkadasim var o akdeniz sırada doğum yapmış ama onun doktoru ayrılmış o hastaneden kararsızım yani

Back
X