Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şubat ayından beri gidiyorum kadın gayet ilgili ama gidenlerinde yorumlarını merak ettim açıkçası internettede yok hiç bir yorum hastane hakkında yorum var ama doktor hakkında yok malesef
Bide yeni tedaviye başladım o yüzden merak ediyorum bir yıldır bekliyorum zaten biraz daha beklesem bisey kaybetmem ama yinede beklemek istemiyorum insan yıpranıyor çünkü
Bide yeni tedaviye başladım o yüzden merak ediyorum bir yıldır bekliyorum zaten biraz daha beklesem bisey kaybetmem ama yinede beklemek istemiyorum insan yıpranıyor çünkü
Kizilarikta oturuyorum da ben burda kimseyi tanimiyorum eskisehirden gelin geldim o yüzden kimseden bu tavsiye alamadim 3 ay kl9me ve catlatma ignesi dedi doktor film çektirmedi 3 ay sonunda olmazsa çekelim dedi komşunuz hangi doktora gittiki acaba ertuğrul bey varmis ondan pek memnun değil gidenler fatma hanım hakkinda hiç bir yorum yok internette bende merak ettim ama bilmiyorum hastanenin ücretleri uygun benim arkadasim var o akdeniz sırada doğum yapmış ama onun doktoru ayrılmış o hastaneden kararsızım yani