Antalya Dr.Hadi Nural

Make-up

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
1
0
1
34
Antalya da Dr. Hadi Ural'a burun estetiği yaptıran var mı ya da yakını yaptıran Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Antalya da Dr. Hadi Ural'a burun estetiği yaptıran var mı ya da yakını yaptıran Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Asla tavsiye etmiyorum etmeyeceğimde hakkımıda helal etmiyorum bilgisayarda tasarladığı burundan alakasız bir burun yapıyor sonrasında sordugundada öyle olması imkansız diyor madem ne diye insanları o görselle ikna ediyorsun pişmanlıktan başka birşey değil kontrollerde ilgisiz çok güzel burun yaptım diyor bırak hastan seni övsün o Harika burnu ben niye göremiyorum eskisinden ne kadar kötü olabilir diyerek girdim eski burnumu arar oldum

Abla kesinlikle aynsıını yaşadım yok böyle bişey ağzımı bozmak istemiyom ama gram nefes alamıyorum geçeleri yatarken bi de gencer diye bir kaltak var izmir kaşarı oda bloggerlık ve trollüğünü yaparak para kazanıyor zaten bu namussuza devletin el atması gerekiyor artık rezil rüsva etti bizi yanihem canımız gitti hem malımız tamam iyi yapmayabilirsin ama insan gibi davrasana değil mi? hem konuşmayıda bilmiyorbu adam ne tuhaf bir ülkede yaşıyoz yazıklar olsun

Hadi Beyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eskisinden kötü bi haldeyim. Asla nefes alamıyorum geceleri ağzımdan nefes almaktan fenalık geçirmeye başladım. Üstelik burnum eğri şiş ve kaba büyük bi burun. E niye bıçak altına yattım o kadar para verdim o zaman? Nefes alamadığıma dair gittiğimde burnuma bakıp neden böyle bi burun yapmışız sana diyip güldü. Bir hasta psikolojisi daha fazla bozulamaz. Defalarca ödem için iğne yaptı düzelmezse etleri yakarız dedi. Böyle bi dünya var mı gerçekten? Senelerdir ameliyat olmak için ailemi ikna etmek zorunda kaldım. Binbir hevesle gidip daha fazla üzülemezdim muhtemelen. Simülasyonla yapacağı burunu gösterirken biraz daha estetik bir burun istediğimi söylemiştim buna rağmen kafasına göre çizmişti. Vadettiği burnu bile yapmadı. Asla ama asla alakası yok. Çok uzun bi süre ödemdir ödemdir diye oyaladı ama neredeyse 2. senem olacak arkadaşlar ne ödemi gerçekten. Benimle aynı durumu Hadi Bey de ya da başka doktorda yaşayan varsa tavsiyem haklarından asla vazgeçmesinler. İyice araştırsınlar. Ben yasal yollara başvurmayı düşünüyorum. Konuyla alakalı fikir sahibi olmanız için bu yazıma bir belge koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…