Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu yanlış yerdeKIZLARRRRRRR GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖREN,VEYA GÖRMÜŞ OLAN OLUMLU OLUMSUZ DENEYİMLERİNİZ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN
okuma sende o zamanKonu yanlış yerde
Bir de ne bağırıyorsunuz koca koca harflerle, gözümüz kanadı.
Sende ne enteresan kadınsın. hangi konu yanlış yerde yazılsa senin uyarın var :) konu zabıtasıKonu yanlış yerde
Bir de ne bağırıyorsunuz koca koca harflerle, gözümüz kanadı.
Yok boyle insanlarda anlayis yok hic yormayin kendiniziAllah başka dert vermesin tüp bebek zor oluyor lütfen biraz anlayış gösterin
Tup bebek transfer Konunuzuda takıp edıyorum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin çok zor çok şükür pozitif aldım benYok boyle insanlarda anlayis yok hic yormayin kendinizi
Çok sevindim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi tup isteyenlerin basina:)Tup bebek transfer Konunuzuda takıp edıyorum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin çok zor çok şükür pozitif aldım ben
İnşallah canım rabbim tüm bekleyen isteyene nasip etsin herkese yasatsınÇok sevindim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi tup isteyenlerin basina:)