Antalya jinefem hastahanesinde doğum yapan var mı?

islek07

papatya
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
124
0
96
Eskişehir
kafamçokkarıştıarkadaşlar jinefemde doğum yapan yada muayene olanlar varmı.varsa deneyimlerinizi paylaşmak isterim.çok kararsızım ufff...eşim illa orası olsun diyo bilmiyorum.yardıııımmmmmmm...kafamçokkarıştı

jinefemi tam anlamıyla bilmiyorum ama benim doktorum şu an orada görev yapıyor. Dr. Havva YILMAZ
Gerçekten çok iyi ve ilgili bi doktor. Doğum yaparsan Havva hanımı tavsiye ederim. Bende onu düşünüyorum.

benim doğumumuda ablamınkinide havva hanım yapmıştı çok başarılı gerçekten şiddetle tavsiye ederim özellikle sezeryan düşünüyosan

Merhaba 20.12.2008 tarihinde antalya jinefem hastanesinde kızımızı kucağımıza aldık çok memnun kaldık İbrahim Tırak doğumumu gerçekleştirdi muayenelerimdede kendisine gitmiştim iyi de yapmışım hem benim hem bebeğim için bütün çalışanlar çırpındı.Normal doğum yapmak istemiştim 10 saate yakın bekledik ama güzel kızımın eli geliyordu doktorumuz daha fazla tehlikeye atmamak adına sezeryana aldı ille de sezeryan diyen bir doktor değil lütfen yanlış anlamayın 10 saat beklememizin nedenide buydu zaten çok rahatlatan bir doktor ibrahim bey o yasak bu yasak demiyor tam aksine sizin rahatınız için herşeyi yapıyor çalışanlar dahil bence antalyada doğum yapılabilecek en iyi yer başka bilmek istediğiniz şeyler varsa lütfen sorun

merhaba 20.12.2008 tarihinde antalya jinefem hastanesinde kızımızı kucağımıza aldık çok memnun kaldık ibrahim tırak doğumumu gerçekleştirdi muayenelerimdede kendisine gitmiştim iyi de yapmışım hem benim hem bebeğim için bütün çalışanlar çırpındı.normal doğum yapmak istemiştim 10 saate yakın bekledik ama güzel kızımın eli geliyordu doktorumuz daha fazla tehlikeye atmamak adına sezeryana aldı ille de sezeryan diyen bir doktor değil lütfen yanlış anlamayın 10 saat beklememizin nedenide buydu zaten çok rahatlatan bir doktor ibrahim bey o yasak bu yasak demiyor tam aksine sizin rahatınız için herşeyi yapıyor çalışanlar dahil bence antalyada doğum yapılabilecek en iyi yer başka bilmek istediğiniz şeyler varsa lütfen sorun

kesinlikle katılıyorum.harika bir yer ve mükemmel bir doktor...

Ben de ıbrahim beye muayene oluyorum,ama doğumu orda yapamam sanırım,ssk anlaşması yok=(Ama ıbrahım bey gerçekten işinin ehli bırısı,ayrıca hastanın psikolojısıne de çok önem verıyor.Arkadaş önerısıyle gitmiştim bende.Herkese önerırım.

Gebelığimin en başından beri Antalya Medstar Hastnesınde Şerife şeniz Süpürtülü'ye muayene oluyordum,en başından beride içime sinmeyen bişiler vardı,doktorumdan bır turlu emın olamıyordum,doktorun ve hastanenın ılgısı çok zayıf özel hastane olmasına rağmen,yeterli ilgi yok!Enson pazartesı gunu muayeneye gitmiştim hatırlayanlarınız vardır,bana suyun,kanaman olursa mutlaka benı ara demıstı,sancıların sıklşırsa ara demişti.Dün tesadufen doğum fotoğrafçım aradı bazen dedı sızın hastnede doğum fotografcısını önceden haber vermezsenız sorun olabılıyormus,rica etsem doktorunuza sorarmısınız dedı bende tamam sorarım sıze tekra dönerım dedım.DOKTORUMU ARADIM BELLI ARALIKLARLA 5 KEZ FELAN TELEFONUMA KESINLIKLE CVP VERILMEDI,VEDE GERI DONULMEDI!DÜN BEN DOĞURUYORDA OLABILIRDIM ÇOK SİNİRLENDIM!sonuç olarak kızgınlıkla Antalya Jinefem hastanesınden Havva Yılmazdan randevu aldım ve bugun muayeneye gıttım,iyikide gitmişim,havva hanım gerçekten çok ilgili ve tatlı bir bayanmış hiç abartmıyorum neredeyse 1 saat benımle ılgılendi,ulturasonda bebegın tum organlarıyla ılgılı detaylı bılgı verdı anlattı nst de bıle yanımdaydı benle beraber takıp ettı,sureklı sohbet ettık benım tahmını doğum tarıhım bayramın 2. gunune denk gelıyor belkı farketmişsınızdır dedım,oda hiç sorun değil dedi,son gunune kadar beklıycez dedı normal doğuma gayet musaıtsın dedı,ama gununu cok gecırtmem bebek sıkıntıya gırebılır dedı 22 agustos gıbı sunı sancı verırız dedı senın sancıların gelmesse dedı,oda olmazsa mecburen sezeryan dedı bende tamam dedım hiç düşünmeden öyle bir güven huzur verdıkı anlatamam Antalyada kı annelere kesınlıkle havva yılmazı tavsıye ederım,ımkanınız varsa mutlaka ona gidin.sgk gecerlı degıl yanlız muayene ucretı 125 tl,özel sigorta gecerlıymıs sadece.zaten antalyalılar duymuştur sadece kadın saglıgı ve doğum üzerıne uzmanlasmıs özel bir hastane

havva yılmaz muhteşem bir doktor, ben kürtaj oldum vakumla 2 hafta önce, anestezi gerçekleşip ben bayılana kadar elimi bırakmadı çok ilgili bir bayan, para karşılığında iş yapar gibi bir hali yok, hastayı yöneten doktorlardan kesinlikle değil, tamamen arkadaş gibi başlıyorsunuz işleminize ve bittiğinde abla kardeşe dönüşüyorsunuz, iş bitti samimiyet bitti hadi güle güle gibi bir durum her meslekte yaşanır Havva hanım bambaşka... tabii jinefem tümüyle tamamen bambaşka bir yer...

Valla Havva hn i onerenlere saygim sonsuz ama bana sagolsun hic iyi bi hamilelik baslangici yasatmadi... Sanki anormal bir durum var gibi butun olumsuz secenekleri once siralamayi secti kendileri..her yigidin yogurt yiyisi demek isterdm ama ilk gebeligim ve ilk haftalarimda beni boylesine gereksiz yere uzmesine hic luzum yoktu. 4 haftalikken ilk muayeneme oneri uzerine Havva hn a gittim, nerden de gittim.. Aglyarak ciktm ve tekrar kan verdm ve sonucu cikana dek de yuzum gulmedi. Benm de esimin de moralini cok bozdu, hatta psikolojimizi bozdu. Agzindan tek iyi bir kelime cikmadi. Neyse iki gun sonra eski kendi doktoruma gittim minik kesemizi de gordk rahatladk. Su an her seyim cok sukur normal..

30000 lira tatlım evet sgk karşılamıyor bende jinefeme gidiyorum kevser hanımın hastasıyım normal doğumda aynı fiyat iyi bir hastane ve çalışanlarından doktoruna hepsi ilgili.
Sanırım 3bin lira demek istediniz. Şu anda bile 4bin civarı çünkü

Back
X