Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 20.12.2008 tarihinde antalya jinefem hastanesinde kızımızı kucağımıza aldık çok memnun kaldık ibrahim tırak doğumumu gerçekleştirdi muayenelerimdede kendisine gitmiştim iyi de yapmışım hem benim hem bebeğim için bütün çalışanlar çırpındı.normal doğum yapmak istemiştim 10 saate yakın bekledik ama güzel kızımın eli geliyordu doktorumuz daha fazla tehlikeye atmamak adına sezeryana aldı ille de sezeryan diyen bir doktor değil lütfen yanlış anlamayın 10 saat beklememizin nedenide buydu zaten çok rahatlatan bir doktor ibrahim bey o yasak bu yasak demiyor tam aksine sizin rahatınız için herşeyi yapıyor çalışanlar dahil bence antalyada doğum yapılabilecek en iyi yer başka bilmek istediğiniz şeyler varsa lütfen sorun
jinefem sezeryan doğum ücreti ne kadarmış, bilen var mı?
Sanırım 3bin lira demek istediniz. Şu anda bile 4bin civarı çünkü30000 lira tatlım evet sgk karşılamıyor bende jinefeme gidiyorum kevser hanımın hastasıyım normal doğumda aynı fiyat iyi bir hastane ve çalışanlarından doktoruna hepsi ilgili.