Antalya kadın doğum doktoru tavsiyesi ve özel hastane ücreleri

akile04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
48
1
36
Antalya
arkadaşlar mrb. ben 3 haftalık hamileyim. iyi bir doktor ve doğum için hastane arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar mrb. ben 3 haftalık hamileyim. iyi bir doktor ve doğum için hastane arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.

Medical Park Antalya hastanesinde Mehmet Tarik Keskin bu da linki Mehmet Tarık Keskin - Medical Park - 444 44 84
Gayet esprili,insani bunaltmayan,babacan,sordugun her soruya cevap veren bir hekim.
Eger istersen Selale Tip Merkezinde sabahtan oglen 12'ye kadar bulunuyor Tarik Bey,orada kontrollerini de yaptirabilirsin vizitesi daha ucuz orada.Dogumu Medical'de yapiyor.

Medical Park Antalya hastanesinde Mehmet Tarik Keskin bu da linki Mehmet Tarık Keskin - Medical Park - 444 44 84
Gayet esprili,insani bunaltmayan,babacan,sordugun her soruya cevap veren bir hekim.
Eger istersen Selale Tip Merkezinde sabahtan oglen 12'ye kadar bulunuyor Tarik Bey,orada kontrollerini de yaptirabilirsin vizitesi daha ucuz orada.Dogumu Medical'de yapiyor.

önerin için teşekkürler. ben daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. ilk tarık beye gitmiştim şelalede. ama hiç memnun kalmadım. onuda boşver kendisiyle bir konuda çelişti 1 kere gittim bir daha gitmedim. folik asit kullanma bebeğin beyin omurilik gelişimine yardımcı olmaz tam tersi zeka geriliği yapıyor dedi. ama elevit verdi ve onun içindede folik asit var. inan 4 dr. ve 5 eczacıya sordum bu konuyu hepside güldü. eleviti niye verdi o zaman die. hatta ben tarık beye çok inanmıştım. ne güzel ilaç yanlısı değil demek ki diye. böyle bişey yaşayıncada gitmedim bir daha. herkesin memnuniyeti farklı işte. ama yinede önerin için çok teşekkür ederim. hatta başka bildiğin dr. varsa önereceğin beklerim. ii günler.

ben Ünal Yirmibeş'e gidiyorum.
şua nda andeva topçularda.
eskiden medical parktaydı.
çok memnunum çok ilgili ve sevecen

kesinlikle Ünal Yirmibeş derim. Andeva Topçularda şu an. Daha önceki doğumum da da kendisine gittim.Normal doğum yanlısı bir doktor.Benim de epidural normal oldu.Gayet sıkıntısız geçti.

Medstar antalya hastanesinde gokbay elbek kesinlikle muhtesem insan canlisi bi dr ilgi alaka kesinlikle gitmelisin bn normal dogum yaptim dr girdi doguma super bi insan

atatürk kadın doğum hastanesinde önerebileceğiniz bi doktor var mı kızlar yardımcı olabilir misinz 17 haftalık hamileym ama daha doğru düzgn bi doktor bulamadm artık doktor aramaktan skldım nolur yardımcı olurmusunz??

atatürk kadın doğum hastanesinde önerebileceğiniz bi doktor var mı kızlar yardımcı olabilir misinz 17 haftalık hamileym ama daha doğru düzgn bi doktor bulamadm artık doktor aramaktan skldım nolur yardımcı olurmusunz??
ben mehmet şimşek e gidiyorum gayet iyi

Arkdaslar kadin dogum doktorlarindan yasam hastanesi caner sonmez yada memorial hastanesi sibel kaya hakkinda bilginiz var mi giden arkdaslar memnun musunuz

Back
X