Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba, bu hastanede dogum yapan ya da bilgisi olan var mi ben hastaneyi gordum iki kez gittim ama daha detayli bilen birisi varsa iyi midir doktorlar ebeler koşullar ?
Ya orası iyi ama doktorlar hemşireler çok kötü davranıyor korkutmak istemem ama kesip biciyorlar resmen. Ben vitale gittim çok guzel ilgilendiler. Klinige bagliydim ben doktorum vitale anlasmaliydi ama şuan ki aklım olsa asla kliniğe gitmen ebe ararim yani ve vitale ebeleri efsane ebem yüzünden normal doğum yaptım ismi de suzandi. Vitale bı görün bence
Herkese merhaba, bu hastanede dogum yapan ya da bilgisi olan var mi ben hastaneyi gordum iki kez gittim ama daha detayli bilen birisi varsa iyi midir doktorlar ebeler koşullar ?
Ya orası iyi ama doktorlar hemşireler çok kötü davranıyor korkutmak istemem ama kesip biciyorlar resmen. Ben vitale gittim çok guzel ilgilendiler. Klinige bagliydim ben doktorum vitale anlasmaliydi ama şuan ki aklım olsa asla kliniğe gitmen ebe ararim yani ve vitale ebeleri efsane ebem yüzünden normal doğum yaptım ismi de suzandi. Vitale bı görün bence
Su an orda yapicam gibi gorunuyor. Durumlar el vermediginden. Kumluca da oturuyorum ben burdan iyi olduguna eminim. Kumluca hem pis hem ebeler rezalet odalar bile cok cok kotu. Kepezde hangi doktor kotuymus? Kesiden bende korkuyorum ama pek cok kadinin kaderi galiba
Anladım canım. Kötü olan yere gitme çok zor olur senin için ya mahfedeferler insanı. Kepez doktoru bilmiyorum vala ama gittiğimiz de köpek gibi davranıyorlar girmiyoruz oraya vitale git