Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası antalya -kızıltoprak mh bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

neslisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
4
0
86
Antalya
antalya kızıltoprak mh. oyak siteleri civarında oturuyorum.

tecrübeli-gereken özeni ve şefkati gösterebilecek sigara kullanmayan bakıcı arıyorum.

sabah 8.30-akşam 6.30 arası hafta içi. lütfen ilgilenenler yada tanıdığı olanlar bana yazsın.

kızım 2 yaşında.

şimdiden teşekkürler

Ben de bebek bakmak istiyorum..1,5 yaşında kızım var ona arkadaş,kardeş olsun beraber büyüsünler ayrıyeten banada ek gelir olsun diye istiyorum ama yakın değiliz sanırsam soğuksu da oturuyorum bayındır parkının dibinde eğer bırakırım aksamları geri alırım derseniz olabilir...:79:

merhaba,25 yaşındayım,evli,şarampolde oturuyorum,şefkatli ve dikkatli biriyım, bebeğinize hami annelik yapacağıma inanıyorum bu işe talibim.bebeğinize sabahları evime teslim edip akşam alma konusunda probleminiz yoksa görüşmek isterim ,ayrıca bebek bakımı konusunda tecrubeliyim ve bu konuda bir çok yayın organları okudum.yüreğinde Allah korkusu taşıyan biriyim .görüşmek isterseniz ve sizin için uygunsa cevabınızı bekliyor olacağım... :42:

merhabalar bende kızıltoprakta oturan bakıcı arıyorum işyerim kızıltoprakta işyerime yakın olan bir bakıcı arıyorum 9 aylık kızım ve 4,5 yaşında oğlum var

Back
X