Antalya/Manavgat hamisler!!! Bir bakar mısınız? Doktor ve ayrıntılı ultrason..

Doli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
579
589
303
Antalya
Selam kizlar
Kkda manavgattan vardir diye düşünüyorum,yasama ve devlete gidiyorum devlette m.zeki bey harika ama dogumu devlettee yapmak istemiyorum. Yasamdan,ertugrul beyden de emin olamadim. Bir de 20. Haftada detayli ultrason,organ taramasi yaptirmam gerek. Burada nerde var bilmiyorum,ucretleri vs ?
Yardimci olacak olanlara tesekkurler simdiden

Ben ahmet yamana gittim çok memnun kaldım
Malesef bence manavgat ta detaylı iyi yapan yok
Antalya da Medstar da yaptirdim

Ahmet bey çok yoğun bazıları bundan dolayı memnun kalmadılar
Aslında ben Medstar da prof.mehmet beye gidiyordum bu zaman sonra yol sıkıntı oldu
Mehmet hoca ahmet beyi önerdi
Çok ilgili ve hiçbir ayrıntıyı kacirmadi
Çok memnunum

Ahmet bey çok yoğun bazıları bundan dolayı memnun kalmadılar
Aslında ben Medstar da prof.mehmet beye gidiyordum bu zaman sonra yol sıkıntı oldu
Mehmet hoca ahmet beyi önerdi
Çok ilgili ve hiçbir ayrıntıyı kacirmadi
Çok memnunum
Peki son bir sey sorayim,cok tuttum sizi. Anadolu hastanesine de iyi diyorlar. Orada renkli ultrason da varmis. Bilginiz var mi ? Yasamdaki devlettekiler gibi souah beyaz'ben de memoriala git gel yapacaktim bir kez denedim zorlandım manavgatta devam edecegim.

Aynen ahmet yoldan da iyidir hatta daha yeni arkadasim doğum yaptı memnunlar ayrintiliyida orda yaptırdılar
Lütfen merak ettiğimiz olursa burdan yazın yardımcı olurum ben doğum yaptim 4 aylık minnosum
Siz burda yeni yaşıyorsunuz galiba

Aynen ahmet yoldan da iyidir hatta daha yeni arkadasim doğum yaptı memnunlar ayrintiliyida orda yaptırdılar
Lütfen merak ettiğimiz olursa burdan yazın yardımcı olurum ben doğum yaptim 4 aylık minnosum
Siz burda yeni yaşıyorsunuz galiba
Evet yeniyim 10 ay oldu evlenip yerleseli.1 yil belekteydim oncesinde istanbulda. Sagolun. Bilgi cok yogunmus anadoluda randevu sordurucam bugun yarin.

Bizi detaylı ultrason için dr selçuk pervaza yönlendirdiler dr bey ordaki cihazla detaylı inceleme yaptı çok memnun kaldık fotoğraflarını da gördük :nazar:

Back
X