Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya merkezde işinin ehli kuaför arıyorum :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ae23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ae23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
8
0
86
39
İzmir
Arkadaşlar ben İzmir'den Antalya'ya gelin gidicem ve düğünüm orda olucağı için güvenilir ve işini iyi yapan bir kuaföre ihitiyacım var çünkü hiçbir yer bilmiyorum senağlama Düğünüm Ekim'de ama şimdiden araştırmalara başladım. Antalya'lı arkadaşlardan yardım bekliyorum :sm_confused: o gün muhteşem olmak istiyorummm lütfeennnn bana yardım edinnnn

Canım dedemanda mey kuaför var orası çok iyi ama pahalı bir yer.

Güzel kuaför epeyce çok tatlım ancak fiyatlarda epeyce yüksek.

Örneğin;Dedemanda MD kuaför vardır çok iyilerdir,yalnız dediğim gibi bir fön bile 40 tl civarındaymış.

Yine Dedemanda Değirmen Mantı Börek in hemen yanında Best Kuaför vardır onlarında hem saç tasarımı hemde makyajları muhteşemdir.Ablam oğlunun sünnetinde oraya gitmişti halen konuşulur saçı ve makyajı.

Cnm aslında sen bütçeni söylersen ona uygun bir kuaför belirlemeye çalışırız.

öncelikli olarak fiyatlar hakkında bir bilgim yOk çünkü burası ile orasını kıyaslayamam ::S ama tek istediğim gittiğim kuaförden muhteşem bir gelin olrak çıkmak :D :D o yüzden siz ii dediklerinizin adreslerini bana yazabilirseniz bu bile bana yeter ama fiyatlar hakkındada bilgi verirseniz çok sewinirim tabikii :D 6 Kasıma kadar randevuyu almam lazımm :( bu arada düğün salonum Grand Ali Bey konyaaltı nda ben fotoğraflardan gördüm ama sizce nasıl bi yer bilginiz varmı_?
Bide kuaför merkezde olursa daha ii olur kızlar fotoğrafçıda orda olucak çünkü çok şey istiyorum ama şimdiden teşekkür ediyorum sizeee hemde çookkk :)

Merkezde ve herkesın bıldıgı kuafor mustafa ve fıatta uygundur. Adres dÖnercıler carsısın karsısındaaaaa

kuaför çok önemli bende yeni geldim antalyaya md kuaförde bi kız yaptı gelin makyajımı cok güzel olmuştu ..bende şimdi cok güzel kaş alan birini arıorum bilen warsa banada yardım edin kızlar..

evet cnm dedamana gelmeden , ama eğer çokk daha profesyonel istiosan larada kryolan ın yeri var bence oraya git ve görüş internetten şimdi tel num. bulabildim adres yazmıo ama
Tel & Faks: 0242 324 64 68 teli bu. ara bi görüş istersen. bence çok ama çok daha profesyonel ve bi kere oluo bidaha istesende yaptıramazsın gelin makyajı kesinlikle oraya bi git. banada haber veropuyorumnanaktan

evet cnm dedamana gelmeden , ama eğer çokk daha profesyonel istiosan larada kryolan ın yeri var bence oraya git ve görüş internetten şimdi tel num. bulabildim adres yazmıo ama
Tel & Faks: 0242 324 64 68 teli bu. ara bi görüş istersen. bence çok ama çok daha profesyonel ve bi kere oluo bidaha istesende yaptıramazsın gelin makyajı kesinlikle oraya bi git. banada haber veropuyorumnanaktan
anladim cnm bi de orayla gorusurum olmadi..tesekkurler..vereliniortak

kaş konusunda reyhan kuaförü tek geçerim.. antalya lisesinin tam arkasında arada..
boyası iyi olan tuzlu olmayan kuaför neresi var acaba?

kuaför çok önemli bende yeni geldim antalyaya dedeman otel içinde San kuaförde gelin saçımı kubilay bey ve bi kız gelin makyajımı yaptı cok güzel olmuştu 13 tane şubeleri var güvenilir bir marka kesinlikle tavsiye ederim

Back
X