- Konu Sahibi tweety1314
-
bende salonumu ve yatak odamı konyaaltındaki t-mall mağazasından aldım herkeste çok beğeniyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/429850-hulyanin-salonu-koltuk-takimi.html bunlar mağazadaki görüntüleri şimdi evimizde çok daha güzel oldu.
valla haklı olabilirsin cnm biraz pahalı olmuş olabilir ama ben o kdr çok gezdim ki aradığımı bulamadım eski sanayiye de baktım görmedim artık son bir ümitle t-mall baktık onlarda peşin fiyat verince indirim yaptılar birde zaman gerekiyor o da bende yokgelinliğimi bile çarşıya çıktığımın 2. günü aldım :)) zor bu işler ama önemli olan nasıl bir şey istediğini bilmek ve ona göre gezmek.
ben güzeloba da oturuyorum konyaaltı bana uzak o yüzden ordakileri bilmiyorum sizin sayenizde öğrendim
evet ben biraz zor beğenirim (gelinliğim için bile yaklaşık 20 gün gezdim :) ama sonunda karar verdim ve diktiriyorum hayırlıyısıyla inşallah) evi bulmadan mobilyaları almak istemiyor nişanlım ben de beğenirsek alalım diyorum :S kararsızlık var biraz en iyisi sizin dediğiniz gibi beğendiklerimi not almak artık tekrar gittiğimde kalır mı kısmet
bu arada resim çekmemize izin veriyorlar mı ? çekemezsiniz falan demiyolar mı bir keresinde ben öyle bir adama geldim de bi daha da cesaret edemedim sormaya resim çekebilir miyiz diye ... :26: