Antalya Mustafa türker

Nehir1971

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
157
3
48
35
İstanbul
2 arkadaşım farklı kbb ye estetik yaptırdı . Kbb Lerde yapılan estetiklerin çok estetik görünmediğini burnun büyük bırakıldığını gözlemledim . Tamam doğal ama kaşık kadar yüzü olan kıza sopa gibi burun yapılmazki. Tabiki yüzüne olmamış diyemiyorsun güzel olmuş yakışmış vs . Deyince ... Bende belki diyerek kbb Dr. Mustafa Türker ile 2500 tl. Anlaştım . İstediğim burnu söyledim . Oda elinden geleni yapacağını ama burun yapımdan dolayı istediğim gibi olmayacağını neticeyi kendininde bilemeyeceğini söyledi :/ vazgeçtim . Bende param olunca biriktirip plastik estetik cerrahlara gitmeyi düşündüm kararsız kaldım

Ben Alanya'da özel hastanede kbb doktoruna yaptırdım 8 ay oldu ve çok memnunum doktorumda tam istediğim gibi yaptı çok şükür:nazar:

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Ben 9 gun once mustafa turkere oldum sargilarim falan hersey dun bitti yuzum ve burnum hala sis olmasina ragmen burnum cok sekilli ve eskisine gore mukemmel oldu cok mutluyum

Ben 9 gun once mustafa turkere oldum sargilarim falan hersey dun bitti yuzum ve burnum hala sis olmasina ragmen burnum cok sekilli ve eskisine gore mukemmel oldu cok mutluyum

Bende Mustafa beyle gorusmeyi dusunuyorum suan durumunuz nasil 6 ay kadar olmus ameliyat olali sonuctan memnun musunuz??

Doktor Talebi ile ilgili içerik kaldırılmıştır !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende güncel öztürk ve Teoman doğan arasında gidiyorum. Ama fiyatları çok uçuk. Mersin de de yaşıyorum yolda problem of ne yapacağımı bilmiyorum

Bende güncel öztürk ve Teoman doğan arasında gidiyorum. Ama fiyatları çok uçuk. Mersin de de yaşıyorum yolda problem of ne yapacağımı bilmiyorum
Antalya'da ameliyat dusunuyorsaniz siddetle oneriyorum Engin Erkal.. ben dogru doktoru 3. Ameliyatimda bulabildim ancak..

Peki fiyatı nedir acaba? Mersin'de yaşıyorum benim için yolda bir sorun ama bir kere olacak en iyisi olsun diyorum (tabi 12.500tl vericek kadar değil) :(

Net bir sey soyleyemem benimki revizyondu cunku.. ama bahsettiginiz rakamlar degil kesinlikle ilk ameliyatiniz olacaksa.. boyle bir dusunceniz varsa gelin bir gorusun muayene olun hic pisman olmayacaksiniz..

Benim burun ucu estetiği. Ailem biraz karşı bu duruma biraz karşı sen böyle güzelsin diyorlar. Bende kendim biriktiricem parayı o yüzden hem iyi hem de makul bir fiyat olsun istiyorum :KK43:

Herkesin bir butcesi var tabiki ama ucuz olsun dusuncesiyle yaptirilan ameliyatlarin cok verimli olduguna inanmiyorum. Dedigim gibi ben o hatayi yaptim. Ha tabiki pahali olmasi iyi olacagi anlamina da gelmiyor. Fakat yapilan bir hata ve birden fazla ameliyatta hem maddi hem manevi olarak yük artiyor..

Back
X