Düziçi Korupark özel hastane 400 TL anestezli imkanınx varsa gelinFiyati neydi iskenderun bi ozel hastane 950 fiyat verdi film icin naddi durum el vermedigi icin kaldi
İskenderun palmiye de çektirdim ben 5 ay önce anestezili 850 tl idiFiyati neydi iskenderun bi ozel hastane 950 fiyat verdi film icin naddi durum el vermedigi icin kaldi
Nasıldı anestezili anlatırmısınız baştan itibaren ben çok korkuyorum sonrasında ağrının oldumu tüpleriniz kapalımıydı ne kadar sürdüİskenderun palmiye de çektirdim ben 5 ay önce anestezili 850 tl idi
Ben de haftaya çekineceğimNasıldı anestezili anlatırmısınız baştan itibaren ben çok korkuyorum sonrasında ağrının oldumu tüpleriniz kapalımıydı ne kadar sürdü
Çok düşük doz da anestezi veriyorlar, aç karnına gitmen gerek. 10 dk sonra ayılıyorsun zaten. Anestezi verdikleri için hiçbir şey hissetmeyeceksin tabiki de acı falan yok, sınrasında da yokNasıldı anestezili anlatırmısınız baştan itibaren ben çok korkuyorum sonrasında ağrının oldumu tüpleriniz kapalımıydı ne kadar sürdü
Çok teşekkürler içim rahatladı birazÇok düşük doz da anestezi veriyorlar, aç karnına gitmen gerek. 10 dk sonra ayılıyorsun zaten. Anestezi verdikleri için hiçbir şey hissetmeyeceksin tabiki de acı falan yok, sınrasında da yokçok şükür benim tüpler açık herhangi başka bir sorun da çıkmadı